Evini Plastik Şişlerden İnşa Etti!

ByToluidin

Özel Üye
27 Ocak 2007
3,178
604
Sırbistan'da bir matematik profesörü, emekliliğini geçireceği evini plastik şişelerden inşa etti.
Kragujevac'ın merkez semtinden Tomislav Radovonoviç, ulusal Tanjug ajansına yaptığı açıklamada, 60 metre karelik evin inşasının 5 yıl sürdüğünü ve 13.500 plastik şişe kullandığını belirterek, inşa ettiği eviyle Guinness Rekorlar Kitabına girmek istediğini ve bunun için başvuruda bulunduğunu anlattı.
Sadece temeli beton olan evin diğer tüm parçaları, hatta mutfak eşyaları ve pencereleri bile yıllardır toplanan plastik şişelerden inşa edildi.
Radovanoviç, eski öğrencilerinin, şişeleri toplayarak kendisine evin inşasında yardımcı olduklarını söyledi.


russi1bb.jpg
 

harunxxx

Katılımcı Üye
16 Şub 2007
315
1
güzel de izolasyon iyimi sıcağı geçiriyomu soğuk geçiri yomu diiilmi bunları düşünmek lazım yaaaaaaaw
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.