Facebook Brute Force Ultimate [Proxy'li] |v2.1|

Kahta02

Katılımcı Üye
29 Mar 2013
323
0
Dostum program ilk denemede başarılı oldu ancak sonrasında taramaya başlamıyor ve wordlist atınca (boyutu çok büyük olmamasına rağmen) kasıyor. Bi güncellemesi olacaktır umarım yoksa bu şekilde pek verim alamadık henüz. Eline emeğine sağlık.
 

fsocietyy

Katılımcı Üye
13 Şub 2016
293
0
Güzel Bir İş Fakat Programa Sanırım Manuel Olarak Proxy Eklenmiyor Ve Herkezin İlk Denediği Gibi Kendi Facebook Hesabımı Denedim Fakat Şifreyi Bulamadı :)
 

k3~

Özel Üye
5 Eki 2015
2,980
21
v2.1 linki eklendi. Programdaki bazı buglar giderildi. Ayrıca wordlist isteyenler için de wordlist eklendi. Fazlası için v2.1 notlarına bakabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.