Facebook Calma Fake yapımı

hackerismail

Yeni üye
1 Haz 2010
31
0
hacked by CryTurk ismail Fake Sayfa Yapma Facebook Calma Fake yapımı her yerde bulursunuz . Fakat bi çok anlatım işe yaramaz . Fake 'ini yapmak istediğimiz siteye giriyoruz . Ben facebook.com un yapacağım mesela . Siz istediğiniz her türlü login bölümü olan sitelerin fake ini yapabilirsiniz . facebook.com ' a giriyoruz . Yukardan görünüm ' e tıklayıp , kaynak diyoruz . Mozilla kullanıyorsanız 'kaynak' yerine 'sayfanın kaynağını görüntüle' olacaktır. Buna tıklıyorsunuz. Kodlar karşınızda. Hepsini kopyalayıp bir not defterine yapıştırın ve o beklesin Şimdi formmail almamız gerekmekte . Bunuda formbuddy.com adresinden yapacagız . Buraya üye olmamız gerekmekte . FormBuddy.com - Registration bu linkten email adresinizi yazın ve Submit'e tıklayın. Şimdi sizin mail'inize aktivasyon linki gönderildi. Mail gelen kutunuza girip aktivasyon linkine tıklayın. (mail gereksiz bölümüne de gelmiş olabilir. ) Link'e tıkladığımızda karşımıza üyelik için gerekli bilgileri soracak. Oraları uygun şekilde doldurup 'Register' butonuna tıklayın . Üye oldunuz . Şimdi anasayfa'dan giriş yapın. Soldaki seçeneklerden 'form builder' butonuna tıklayın .Açılan sayfada Thank you URL kısmına yazınız . Diğer hiçbir şeye dokunmadan Build my form 'a tıklayınız . Açılan sayfada Kodlar çıkacak . O kodlardan sadece
Şimdi biraz önce kaydettiğimiz facebook.com 'un kodlarını açıp , ctrl+f yapın ve diye aratın . ın bittiği yere formmail inizi yapıştırın . Yani ile > Farklı Kaydet diyip , fakeadı.html olarak kaydedin . Tamamdır , fakeniz hazır Artık sadece onu kurbana yedirmek kaldı . Onuda size bırakıyorum Umarım faydalı olmuştur . Unutmadan giriş yapanların email ve şifreleri formbuddy hesabınıza gelmektedir .

Cryturk den fake ypmı | İzlesene.com Video
 

alpay1173

Üye
22 Ağu 2010
112
0
sağol kardeşim yaptım ama nedense ş - i harfleri fln düzgün değil kurban ordan anlayabilir olayı :/ ?
 

arkeorko

Yeni üye
5 Şub 2012
1
0
kardeş ben herşeyi tamamldm ama karşı tarafa linki göndernce sayfa bulunamdı diyor nedn?
 

strained

Yeni üye
8 Şub 2012
3
0
Thank you URL: yazan yere ne yazıcam boşmu kalıcak orası bir yardım edersen sevınırım ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.