Facebook Hacking 2!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayal-et06

Uzman üye
23 Ağu 2011
1,081
16
ankara
facebook hackin müthiş bir yolunu biliyorum. biliyorum derken gördüm. sana birinden arkadaşlık isteği geliyor haliyle merak edip evet diyenlerin anında faceleri uçuyor. bana oldu aynısı. evet dedim , hata verdi. hata verince aklım da karıştı. o ismi facede aradım buldum birde duvarında paylaşım yapmış bu gün 100 küsür kişinin facesini adım diye. gece saat 4 sularıydı hemen pass değiştirdim alamadı facemi. ankaragüçlü mami. faceden arayın bakın bu sıpanın hünerlerine. işte bu isim. beni engellemişte olabilir facesini kapatmışta olabilir. eskilerden chelark Ânkaragüçlü Mami http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#
 
Son düzenleme:

PoisonScorpion

Uzman üye
15 Eki 2011
1,382
0
İstanbul
Sanmıyorum öyle bir yöntem olacağına olsada hemen kapatılırdı , bug şikayetleriyle hemen ilgileniyorlar neyse metin için teşekkürler..
 

veritech

Katılımcı Üye
22 Eki 2011
253
0
Ben denemeden bırakıyorum ,arkadasım face hack benım bıldığım böyle olmaz. :/
 

hayal-et06

Uzman üye
23 Ağu 2011
1,081
16
ankara
açın fake bir face. ilgi çekici paylaşımlar yapın. örnek 100 lerce mirror kayıdı paylaşın duvarınızda. bakın haftasına kalmaz kokusunu alan damlar sizin hesabınıza. büyük balık yani. o zaman facebook hack nasıl oluyormuş yaşayarak öğrenirsiniz. iddia ediyorum facebook hackin çok önemli metodları vardır. bunu kimse paylaşmaz. sadece siz av olun avcı sizi avlamaya gelsin. bir başkasıda onu ağ ile yakalasın metodu öğrenin. ava geleni avlayın. eğer takarsam kafama 1 ay sürmez face hack öğrenirim şimdi başka işlerim var. sırasıyla.
 

hayal-et06

Uzman üye
23 Ağu 2011
1,081
16
ankara
işte facebook hack yolunda atılan adımların sonuna yaklaştığım bir örnek. bana düşen şu anda sadece bir facebook videosunun içine server gömmek. keylogger değil birisine yollayacaksın videoyu aaa şuna bak falan kandıracaksın. o tıkladığı zaman face user ve pass silinecek oda mecbur tekrar girecek. ve işte bu linke log düşecek. sadece user ve pass. bu linkteki önemli bir ipucu var bunuda herkes göremez tabi. neden çünki oyun olduğunu bilmiyor kimse. buyrun panelim. yardımsız zaten olmaz.

Hirsiz Yönetim Paneli
 
15 Eyl 2006
64
0
face ile olan çalışmaları hızlı ve kesin yapmak lazım bu güne kadr bi çok metod denedim özelliklede duvar ı kontrol etmeyle ilgili fakat facebook durumdan en geç 1 gün sonra haberdar oldu açıgı kapadı ve bir çok face hesabım kapandı çalışmalarımı int.cafeden yaptıgım için herhangi bi sıkıntı olmadı ya da ugraşmak istemediler en son dün bu saatlerde anonymous n duvarına yaptıgım çalışmada yarım saat içinde 2 hesabımı kapattı face yönetim bu yüzden hızlı olmak gerekir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.