'Facebook Hesabım Neden Buga Giriyor? /Leopic.

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
facebook-image-main.jpg


Merhaba arkadaşlar. bugün hesaplarınızın neden buga girdiğini anlatıcağım. Yıllık tecrübelerime dayanarak bunu ele alıcağım. altaki adımları uygularsanız hesabınız kolay kolay buga girmez.


Hesabım kapandı ve buga girdi neden?

-Aslında şunu şöyle cevaplıyayım, Hesabınız kapandıktan sonra üst üste form üst üste mail atmak size geri dönüşün daha hızlı olucağı anlamına değil, Daha geç cevap vericekleri anlamına gelir. Örnek veriyorum 6 tane form yolladınız. O formlar tek bir case üzerinde toplanıp x6 gün daha geç cevap gelmesine neden oluyor. Case sistemlerinin çalışma mantığı böyledir. Bunun için benim önerim x5 üstü form atmak veya x5 üstü mail atmak değildir. Benim bunda önerim şudur Hesabınız kapandıktan sonra bir mail gelir. "Hesabınız Başka birini taklit ettiğinz için kapatıldı." veya başka bir nedenle kapatıldıysa mail gelmesi gerekiyor sss için mailler direk gelmez beklemeniz gerekiyor sss durumları karışık oluyor. Mail'i bulduktan sonra, Kimliğinizi yollayın yeterli olucaktır. Ama kimliğinizi yollamadan önce doğum tarihiniz facebook hesabınız ile bir olmalıdır-uyuşmaktadır. uyuşmazsa malesef ki açılmaz. yeni fotograf çekin bilgisayarınızda kimliğiniz varsa yollamayın doğum tarihiniz net bir şekilde gözükcek şekilde çekip gelen maili yanıtlayın yeterli olucaktır gidip x5 küsür form atmayın daha beter buga sokucaktır.


Facebook Hesabım Kapanmıştı çok form ve mail yolladım napıcağım?


-Caselerinize tek tek girip "Bu destek panosunu kapat" demelisiniz. mail için ise beklemelisiniz. Caselerinizi kapattıktan sonra o case kapanıyor ve ilgilenilmiyor facebook tarafından.



Kimseyi ekliyemiyorum hesabım buga mı girdi?

Hayır hesabınız buga girmedi, Sadece engel yediniz. Facebookta belli başlı kurallar vardır. Facebook size limit olarak 1,000 kişi ekleme hakkı veriyor. Siz 1,000 kişi eklediginiz zaman "1000 kişiye istek yolladınız Bu istekleri sildikten sonra xxxx" şeklinde yazar. Bu durumda ekleme yaptıktan sonra 1 saat bekleyin sonra şu videomu uygulayın;


[ame]https://www.youtube.com/watch?v=dshthFu_r3k[/ame]


-Bunu uyguladım ama hala engelim kalkmadı?


Şunuda uyguluyacaksınız videodakini uygulayın sonra şu işlemi yapın;

0BkgNY.png


-Bize bildir diyelim.

RPVNoY.png



-Böyle bir ekran gelicek bu ekrana ise şunu yazalım;


Kod:
Merhabalar,

Sayın yetkili kural ihlali yapmamama rağmen,Arkadaşlarımı ekliyemiyorum. Her hangi bir spam olayına karışmadım, lütfen hesabımdaki engeli kaldırınız. Çok saçma bir durum bu arkadaşlarımı ekliyemiyorum lütfen bu sorunu bir önce düzeltiniz.
 
Lütfen bu engeli kaldırınız.


Yukarıdaki metini yolluyoruz, 24 saat içerisinde arkadaş ekleme engelli kalkıcaktır.




-Dipnot; Yeni bug olayları olursa çözümleri konuya eklenicektir.Konu anlatımı bana aittir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.