Facebook Ölüm Kalım Meselesi

DarkDay1923

Uzman üye
17 Ağu 2011
1,227
0
Arkadaşlar Facebook'ta herhangi bir sayfanın adminini Bulmak mümkün müdür ? Yalan Yanlış haberler yazıp çevremdeki kızları kötüleyen bir sayfa var sayfa adminini bulmam da yardım edecek olan biri varsa çok iyi olur veya bir yöntem bilen varsa .​
 

ByGazi

Katılımcı Üye
30 Haz 2013
988
0
mühendislik lazım kardeşim kız facesi aç açıkcası yavşa benide modoratör yap te kardeşim her zmana onlineyim paylaşım yaaprım de yaparsa belki bula bilirisn :)
 

splendor1

Katılımcı Üye
4 Eyl 2008
487
0
Adanalıyık
mühendislik lazım kardeşim kız facesi aç açıkcası yavşa benide modoratör yap te kardeşim her zmana onlineyim paylaşım yaaprım de yaparsa belki bula bilirisn :)

Al sana doğru çözüm.Aslında çoğu şey sosyal mühendisliğe bakar önce kendi face hesabının görünürlüğünü sadece ben olarak değiştir sonra profil resmine bir kaç kız fotosu yükle .böylece admin fake hesap olduğunu çakmaz ve mevzuya dahil olursun
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.