Facebook sahte numara lazım ve kulanımı

Heroglif

Katılımcı Üye
19 May 2018
373
1
Türkiye
Merhaba Bu Gün Bana Sahte Numara Nasıl Alabileceğimi gösteren bir site arıyom numara üzerinden gelecke mesaj için bana bunu ve kulanımını öğretirseniz çok güzel olucak şimdiden teşekürler Not: Bilgisayar üstü olursa iyi olur
 

garsamba

Üye
9 Ara 2017
86
0
whatsapp için alınan sahte numaralar işinizi görür. Forumda whatsapp fake numara diye aratın, ilgili android uygulamayı indirip verdiği numara ile face instaya üye olun.
 

Syriana

Yeni üye
30 Haz 2018
22
0
Merhabalar,

Artık çoğu fake numara çalışmamakta, Whatsaap gibi platfromlarda otomatik kendisini engellemekte son zamanlarda. Facebook için yine de deneyimlemek isterseniz, Textnow uygulamasına göz atmanızı öneririm.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.