Facebook Sayfa Kullanıcı Adı Hatası

Jrow

Üye
29 Tem 2017
112
0
Facebook sayfama kullanıcı adı koymaya çalışıyorum kullanılnamış bir ad olmasına rağmen şu hatayı veriyor Kullanıcı adı oluşturmak için uygun değilsin. Nasıl çözebilirim bunu
 

Rick Grimes

Kadim Üye
4 Şub 2015
5,959
19
TURAN
"Bu sayfa kullanıcı adı almaya uygun değil." Hatası Nasıl Çözülür?

Facebook sayfanıza kullanıcı adını kısa sürede almak istiyorsanız yapmanız gerekenlerden ilki daha önce hiç facebook sayfası için kullanıcı adı almamış (mümkünse hiç facebook sayfası açmamış) temiz ve onaylı bir facebook hesabı açmak/bulmak olsun. Bu hesapla facebook sayfası oluşturun ve almak istediğiniz kullanıcı adını alın. Facebook sayfa kullanıcı adını alırken sizden herhangi bir şart istemeyecektir. Facebook, bir profilde oluşturulan ilk sayfaya kullanıcı adı almak istediğinizde buna izin veriyor. Ancak ilk sayfa kullanıcı adı alıntıktan sonra tekrar almak isterseniz şartlar öne sürüyor. Ama bunu aşmanın yolu var. Yukarıda yöntem biraz daha aciliyeti olan işler içindi. Çünkü bildiğiniz gibi kullanıcı adları marka bilinirliği açısından önemlidir. Diğer yöntemimiz ise biraz daha vakti olanlar için. Facebook sayfanıza kolay yoldan kullanıcı adı almak için aktif bir facebook sayfanız olmalıdır. Bu sayfayı kimsenin beğenmesine gerek yok. Sadece sürekli paylaşım yapın. Resim, video, bağlantı, söz, durum ne olursa! Günde 1 tane paylaşım bile yapsanız yaklaşık 10 gün içinde facebook size sayfanız için kullanıcı adı alma hakkı veriyor.

Alıntı.
 

#By.KapTaN

Kıdemli Üye
14 Mar 2017
2,340
7
Teşkilat
Sizin hesabınız ile alakalı bir durum olabilir mi ? Başka bir sayfa açıp aynı hesaptan ona k.adı koymayı deneyiniz yada mevcut sayfaya başka bir hesap (yönetici) ekleyip oradan deneyiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.