Facebook Sayfa ve Youtube kanal Tanıtımı yapmak ??

SahuTxSHT

Katılımcı Üye
4 Eki 2013
454
0
Evet gençler Konu gayet açık..Bunu en iyi sekilde nasıl yerine getirebilirim taktik ve öneri sağlarsanız sevinirim iyi forumlar :)
 

Coders156

Yeni üye
4 Haz 2015
43
0
cimrilik yapma facebooka 9 10 tl gibi bir ücret öde sayfanda güzel herkese hitap edecek bir paylaşım yap ve gönderiyi öne cıkar de sayfana günde 1000 kişi rahat gelir ama sayfan herkese hitap edebilecek birşey olsun örnegin cezmi kalorifer sayfası gibi onun dısında cok zor büyütürsün ve zaman alır youtube kanalınıda facebook sayfanda belirli bir yere geldikten sonra paylaşır büyütebilrsin bukadar basit ayrıca youtube kanalın gerçekten az biraz büyüdüğü zaman parada kazanmaya başlarsın yani 9 10 tl den kaçmazsan ileriye dönük zamanda iyi karlar elde edebilirsin hatta ev geçindirirsin .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.