Facebook sifresini fake yontemiyle hacklemek

muratt33

Üye
29 Tem 2013
172
0
Merhaba öncelikle hotmail kullandığınızı tahmin ediyorum eğer hotmail kullanıyorsanız http://www.gmail.com ‘dan bir email adresi alın kullanın , şifreler oraya gelicek.*
Aşama 1.) Ücretsiz Host Almak
Buraya tıklayın , ücretsiz host kayıt sayfasına gidin.
Orada ki bölümdeki soruları doldurun daha sonra , register yazısına tıklayın.
gmail.com’a giriş yaparak gelen kutunuzdan , 0fees.net activation başlıklı maile tıklayın , burada ki aktivasyon linkine tıklayarak hostunuzu aktif edin. 5 Dakika sonra bir mail daha gelicek onunla sonra ilgilenceksiniz şimdi Aşama 2 ile ilgilenelim.
Aşama 2.) Facebook’ta iseniz çıkış yapın , yeni metin belgesi açın. http://www.facebook.com/login.php adresine girin tam o adresteyken ctrl + u tuşlarına basılı tutun çıkan sayfadaki tüm kodları kopyalayın yeni metin belgesine yapıştırın. Yeni metin belgesi açık kalsın
Aşama 3.) Buradaki adrese buraya tıklayarak giriyoruz.

frmbdy1.png


Çıkan kayıt sayfasında http bölümüne herangi birşey yazabilirsiniz , en alttaki soru have them emailed to you olarak kalsın. Hesabınıza giriş yapın ve sol menüden Form Builder yazısına tıklayın. Oradaki işaretler önemli değil , Thank you url yazan yerin karşısına yönlenmesini istediğiniz bir site yazın , bir videonun sayfası felen olabilir. google.com.tr olabilir… Build My Form butonuna tıklayın orada karşınıza bir kod çıkıcak o kodun içinden


diye başlıyan kısımdan başlıyıp , value=”yönledirdiğinizsite.com“> yazan yerin sonuna kadar kopyalayın.
Aşama 4.) Aşama 2′de açtığınız metin belgesine tekrar girin metin belgesi açıkken CTRL+F tuşlarına basılı tutun , çıkan yere “boddy” yazıp arama yaptırın body class bilmem ne diye başlıyan bir kod var o kodun sonuna , formbuddy sitesinden aldığımız kodu ekleyin. Dosya /Farklı Kaydet/ e tıklayın orada isim belirliyeceğimiz yere facebookvideo.php , facebook.php vb. sonunda “.php” olucak şekilde istediğinizi yazın.
Aşama 5.) Aşama 1′de bir host alıcaktık hani , email gelicekti gelmiştir o email ona girin , http://cpanel… diye başlıyan bir site geldi ona girin , oradaki kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazıcaklarınız gelen emailde cpanel username , cpanel password olarak bildirilmiş, girin orda ne yazıyorsa. Online file manager yazısına tıklayın , htcdotcsa tıklayın , oradaki iki dosyayı seçip delete’ye tıklayın, tick işaretine yani onaylama işaretine tıklayın. Upload butonuna tıklayın ,çıkan dosyalardan sonuna php eklediğimiz bir dosya var ya onu bulun seçin.
BİTİŞ AŞAMASI : 0fees nete kayıt olurken kullandığınız kullanıcı adı neyse site adınız ona göre olucak… kullanıcıadınız.0fees.net şeklinde… Upload’a tıklayarak upload ettiğiniz dosyanın adını “facebook.php” yaptığınızı varsayıyorum. kullanıcıadınız.0fees.net/facebook.php/ yazdığınızda çıkan sayfa facebook’un sahtesidir , çıkan email ve şifre bölümüne kafadan birşeyler sallayıp , giriş yap’a tıklayın , sonra gmail.com’dan emailinizi kontrol ettiğinizde gelen bilgiler arasında yazdıklarınız yer alıcaktır. Kurbanlara bu şekilde yedirebilirsiniz.
Fakat 0fees’e kayıt olma aşamasında kullanıcı adı alırken mesela ” facebooklitevideos ” yazsanız , yüklediğiniz dosyanın adını facebook.php felen değilde videos01246565.php gibisinden birşeyler yapsanız.. http://www.facebooklitevideos.0fees.net/videos01246565.php gibisinden bir link yollamış olucaksınız bu daha inandırıcı olur sanki ?
Hadi kolay gelsin :)
 

SuperM

Yeni üye
1 Tem 2014
4
0
Build My Form butonuna tıklayın orada karşınıza bir kod çıkıcak o kodun içinden


diye başlıyan kısımdan başlıyıp , value=”yönledirdiğinizsite.com“> yazan yerin sonuna kadar kopyalayın.
Aşama 4.) Aşama 2′de açtığınız metin belgesine tekrar girin metin belgesi açıkken CTRL+F tuşlarına basılı tutun , çıkan yere “boddy” yazıp arama yaptırın body class bilmem ne diye başlıyan bir kod var o kodun sonuna , formbuddy sitesinden aldığımız kodu ekleyin.

O kodun içinden ne diye başlayan kodu kopyalıyoruz?

body class ile başlayan kodun sonu neresi?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.