facebook virüs girdi

drokin38

Üye
13 Eki 2012
225
0
arkadaşlar benim facebook uma trojen girdi silinmiyor edilmiyor ne yapmam laızm arkadaşın profiline bir vieo vardı tojenmiş oda açtım benim bilgisayarada bulaştı tarama yapıyorum bulmmuyor facede kendi adıma abuk subuk birşeyler begeniyor paylaşıyor lütfen yardım edin.:RpS_blushing:
 

Black Power

Özel Üye
8 Tem 2012
11,765
22
Başlayalım?
Bu durum bilgisayarnızla değil, facebook hesabınızla alakalı bir durumdur. Facebook hesabınızdan uygulamalar paneline girin ve buradaki tüm şüpheli uygulamarı kaldırın, gerekirse hepsini kaldırın.
 
5 Ocak 2013
101
0
C:\WINDOWS\system32\
Başlat > Çalıştır > regedit>LOCAL_MACHİNE-SOFTWARE >Policies>googlde>chrome>eagmcioofpgk gbi karmaşk harflerle olusun satrlarn hepsini sil. Chrome aç kapa tamamdr.

Yapılacak bir hata format gerektirebilir. Dikkatli olmalısın. + olarak Black Power 'ında dedigi gbi facebookda uygulamaları kaldır. Ayarlardan uygulamalara şifrede konuluyordu galiba
 
Son düzenleme:

HackerTrojan

Uzman üye
7 Ocak 2013
1,098
0
system32
İlk olarak "Başlat" üzerinden regedit yazarak açılanı onaylayın.

Açılan kayıt defterinden Hkey_local_
machine-software > policies > google >
chrome > seçeneğini takip edin.

Burada "asdadsfclbonhleeank" gibi karmaşık isme sahip bir dosya olacaktır. Bu dosyayı silerek web tarayıcınızı baştan başlatın. Virüs temizlenmiş olacaktır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.