Facebooktan video indirme PROGRAMSIZ

Legionary

Uzman üye
28 Ağu 2009
1,025
0
Şimdi sizlere programsız herhangi bir siteden nasıl video indirilir onu anlatacağım.
İndirmek istediğimiz videoyu İnternet Explorer ile açıp izliyoruz.Videomuzu izledikten sonra asıl bilgisayara indireceğiz? sorusunu yanıtlama da sıra:)
İlk önce internet tarayıcımız İnternet Explorer’a sağ tıklayıp özellikleri seçiyoruz.

İlk önce internet tarayıcımız Internet Explorer’a sağ tıklayıp özellikleri seçiyoruz.


Daha sonra açılan sayfadan Gözatma geçmişinde bulunan "Ayarlar" butonuna tıklıyoruz.


Bu işlemi de yaptıktan sonra karşımıza "Geçici İnternet Dosyaları ve Geçmiş Ayarları" adında bir pencere daha açılacak.Açılan pencereden "Dosyaları Görüntüle" butonuna tıklayacağız. (hangi dilde kullanıyorsanız bu ibareler ona göre değişkenlik gösteri tabii, ne olur ne olmaz ben uyarayım da)



işte sonuncu işleme de geldik:)Dosyaları Görüntüle butonun tıkladığımızda açılacak olan klasörde dosyaları sağ tıklayarak boyuta göre sıralandır diyeceğiz ve sayfanın en altına ineceğiz.Videomuz bizi burada bekliyor olacaktır:)Videoların boyutu genellikle büyük olduğu için sayfanın en altında bulabiliriz.Buldumuz videoyu sürükleyip masaüstü veya herhangi bir klasöre bıraktıktan sonra izleyebiliriz.Facebooktan, youtubedan vb izlediğiniz videolar her zaman bu klasördedir.
Not:Bu yöntemle şarkıları da indirebilirsiniz.Ama radyodan dinlediklerinizi indiremezsiniz.
BU YÖNTEMLE İZLEDİĞİNİZ HER SİTEDEKİ VİDEOYU İNDİREBİLİRSİNİZ
 
Son düzenleme:

sanalevim

Katılımcı Üye
25 Ara 2006
352
1
tesekkürler fakat bende mi sorun oluyor yine winamptan açıyor sadece ses var media playerden açsam izin vermiyorr? yardım için tskler...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.