Fake email programı yada sitesi arıyorum

Blwe

Uzman üye
17 Şub 2021
1,579
17
1,647
Green/Moderasyon
Merhaba birinin instagramını çalmak için phishing yapmam lazım ve fake email sitesi arıyorum protonmail ile yapıyordum ama açık kapatıldı ve kötü amaç yüzünden atıyor kali linux ile bitane program denedim ancak istediğim kelimeleri scriptleri ekleyemiyorum bende TürkHackTeam forum kullanıcılarından yardım istiyim dedim gmail üzerinden göndermek istediğim instagram reset your password scriptini atmak istiyorum ancak kalide olmuyor. iyi günler.
 

filolog6868

Yeni üye
14 Ocak 2019
31
0
https://emkei.cz/

Bu site ile istediğiniz uzantıda e-posta adresi oluşturabilirsiniz instagram google gibi istediğiniz uzantıları yapabilirsiniz çalışmakta kendim test ettim ve kullanıyorum :)
reCAPTCHA hatası verirse "Solve reCAPTCHA v2 instead of v3" yazan metne tıklayın reCAPTCHA butonu gelmekte
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.