Fake Facebook Tokenli Beğeni Scripti V1 DrAvR(batuhan0088)

batuhan0088

Kıdemli Üye
23 Haz 2013
3,544
3
Fake Facebook Tokenli Beğeni Scripti V1

Evet arkadaşlar sizlere yeni bir script paylaşıyorum.Bu script ile facebook kullanıcılarının tokenlerini çalabileceksiniz.Ve bu script ile siz mysql bağlantı kurmakla ve phpmyadmin'e .sql dosyalarını okutmaya gerek kalmadan hostunuza atabileceksiniz.Direk hostunuza attığınızda scriptinizi kullanmaya rahatlıkla başlayabilirsiniz.Fazla konuşmayalım scripti anlatmaya geçelim.

Evet arkadaşlar scriptin mantığı şu.Karşı tarafa siteyi attığınızda site açılınca karşısına üç seçenek çıkıcak.Birine tıkladığında token almasını isticek.Tokeni alıp ordaki kutucuğa yapıştırıcak.Daha sonra token txt dosyalarına gelicek ve kişiyi çalışan bir tokenli beğeni sitesine yönlendiricek.Tekrar tokenini girerse kişi istediğini beğendirmiş olucak ve bu arada siz tokeni almış olucaksınız.

Anlatım:
Arkadaşlar dosyaları direk hostunuza atın.Girilen tokenler .txt dosyalarına gelicek.Filezilla ile hostunuzu açıp ordan tokenlere bakabilirsiniz.İyi kullanımlar


Fake Tokenli Beğeni Scripti Demo

Linkler
Fake Tokenli Beğeni Scripti Dosya TC
Fake Tokenli Beğeni Scripti App.Box
Fake Tokenli Beğeni Scripti MediaFire

Virüs Total

Graph.Facebook İle Kişilerin Mesajlarını Okuma
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.