Fake Mail hata

whitepoet

Yeni üye
14 Mar 2009
4
0
Arkadaşlar bu fake mailde ben ne hatası yapıyorum ne ettiysem denemelik yazdığım hiç bir şifre gelmedi.
siteden çalışıyor yorumları olan scriptlerden biri bu.

Oturum Aç
 

FromSky

Uzman üye
14 Eyl 2011
1,385
3
34
TÜRKİYE
Mail Hacklamak istiyormusunnnnnnnn!!!

merhaba Sevgili Okuyucularım; bir cogunuz forumlarda "msn hack programi " , "tek tik ile msn hacking" gibisinden basliklar gorursunuz. aslinda "mail hack" diye bir sey yoktur. kullanicinin hatasindan dolayi olusan guvenlik zaafiyetinin kotu insanlar (!) tarafindan kullanilmasi vardir. mail adresini yaz sonrasinda "sifreyi kir" butonuna basarak mail sifresi al gibisinden bir aciklama ile tanitilan/tartilan bir program yoktur - olmayacaktir - olamayacaktir. olsa bile calismiyordur , kotu emeller icin yazilmistir. bunu bilincsiz kullanicilara anlatmak icin cogu web adminin dilinde tuy bitmistir damagi patlamistir. ama hala "mail hack" diye sagda solda yazilar yazan-yardim arayan bir suru insan vardir ve gun gectikce bu kisiler cogalmaktadir. bir kullaniciya iyi kodlanmis bir trojani gonderip ; hedefin bilgisayarinda aktif hale gelmesinden sonra msn sifreleri ve bunun yaninda tum konusmalari size mail olarak gelebilir. bu bir hack degildir. sonucta usta bir programcinin yazdigi bir program ile trojan server olusturmus ve karsi tarafa gondermissiniz sonrasinda sifreleri calmissiniz. bu sizin basariniz degildir bu trojan serveri uretmek icin kullandiginiz programi yazan coder'in basarisidir. unutmayalim ki bu coder'in basarisi onu hic bir zaman gercek bir hacker yapmaz. cunku gercek bir hacker olmak icin iyi bir programci olmak yetmiyor.daha fazlasi ve cok daha fazlasi gerekli... fake mail konusuna gelince; genelde 13-14 yasindaki kisilerin veya bilgisayari hic bilmeyen bir kullanicinin zaafiyetinden dolayi ortaya cikan bir "sifre calma" yontemidir.aksini soyleyen olsa dahi bu boyledir. cunku fake mailin profesyonellik ile alakasi yoktur. yontem; basitce gelistirilmis bir hotmail.com anasayfasinin ( yahoo , icq vs.vb. 'da olabilir. ) kullaniciya art niyetli bir sekilde kodlanmis halini gondermek ve sonrasinda kullanicinin mail adresini - sifresini yazip giris yapmaya calismasi ile mailin sizin istediginiz bir mail adresine gelmesinden baska bir sey degildir. bir trojani hedefe gonderip gereken sifrelerini almak nasil ki hack degilse fake mail yontemi ile sifre calmakda hack degildir. bu gun bu tur dusunceler ile yola cikmis insanlar ileride hacker olmamasina ragmen hack ile iyiden iyiye ilgilenmis kisiler tarafindan lamer olarak anilir. ve ileride hacking'de basarili olsa dahi gecmisi her zaman kotu gorunur. zaten bir mailin sifresini calipta okulda,sokakda,internet kafede "ben bir hackerim" diyenlerin tamami kendini tatmin etmek icin , arkadaslarina hava yapmak icin veya kendi ozel sorunlarini acikliga kavusturmak icin ugrasiyor. bu yaziyi yazma nedenim mail hack diye bir seyin olmadigini yeni baslayan kullanicilara ogretmektir. bu bakimdan " muhammet'in mailini hackledim" tabiri yanlistir. saygilar.
 

JustWatch

Yeni üye
22 Ocak 2012
3
0
Bedava Facebook Abone Kasmak Istiyorsan Içerii

6jg7u.jpg


Merhaba arkadaşlar forumda abone kasmayla ilgili bir sürü konu var. Yarısından çoğu'da fake uygulamalarla, kendi abonelerini yükseltiyor. Şimdi sizlere vereceğim siteden abone kasabilirsiniz. Karşılıklı olarak.. Bu site günlük +100 puan vermektedir. Abone kısmında, Türk ve yabancı kişiler önemlidir. ve diğer siteler gibi, abone olduktan sonra kısa bir süre sonra abonelikten çıkmıyorlar.. Kalıcı olarak abone kasma bu sitede bu sitede facebook sayfanı da kasabilirsin..

Resimle küçük ayrıntıları paylaştım. inşallah yardımcı olmuşumdur..
Yapamayan veya sorusu olan kişilere yardımcı olabilirim.

ABONE KASMA İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK'TEN ÜCRETSİZ ÜYE OLABİLİRSİNİZ.

| edit magics2| bu tür paylaşımlar yasaktır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

umutx123

Yeni üye
3 May 2012
9
0
Msn Hesabınız Çalınmadan Yapın

Resimlerde Gayet anlaşılır bir şekilde anlattım...

Not:Yazdığınız telefon numaraları katdettiğiniz ile uyuşmazsa mesaj gelmez.


1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.