Fake Mail hata

whitepoet

Yeni üye
14 Mar 2009
4
0
Arkadaşlar bu fake mailde ben ne hatası yapıyorum ne ettiysem denemelik yazdığım hiç bir şifre gelmedi.
siteden çalışıyor yorumları olan scriptlerden biri bu.

Oturum Aç
 

'Black-Ghost

Yaşayan Forum Efsanesi
19 May 2008
7,877
17
37
Çanakkale
diger konuda onun hilesi yazıyor gizli emailleri göre biliyorsun

diğer konu hangisi. Bana mantıksız geldi açıkcası ama eğer böyle birşeyi yapabilirsen tekrar. Video çekip videolu anlatım yapabilirsin. 3 ay boyunca kulanılamayan facebook hesabında gizli epostayı bulup hacklemeyi. Artık fecebook hesablarının hemen hemen %60 70 'inde. güvenli gezinme açık. farklı yerden ızınsız gırıldıgınde onay kodu kayıtlı email veya telefonuna mesaj olarak gıdıyor.
 

UNALHACK

Yeni üye
3 Kas 2012
42
0
ıp no gızleme

arkadaşlar belki bu konu acılmıştır ama ben yinede anlatıyım


İnternet üzerinde gezinirken, kendinizi güvende hissetmenin yolu ‘görünmez’ olmaktan geçer.
Macera filmlerinde görmeye alıştığımız hacker yöntemlerinin temelinde hep yakalanmamak yatar. Bu amaçla hareket eden hacker, yaptıklarının takibini engellemek için sürekli ip numarasını değiştirir. Böylece iş üstündeyken fark edilse bile, ip numarası (dolayısıyla bulunduğu ülke, şehir ve kıta) sürekli değiştiğinden asla yakalanmaz. Tabii bunların hepsi filmlerin sahip olduğu kurgunun bir parçası ama gerçek hayatta da durumlar böyle mi acaba?
İşe güvenlik boyutuyla bakacak olursak ip numaranızı gizlemeniz, internet üzerinden gelebilecek izinsiz giriş ve trojan benzeri arka kapı açıkları yaratan yazılımlardan korunmanızın bir yöntemi diyebiliriz. Çünkü kendisine hacker statüsünü yakıştıran zararlı beyinlerin, emellerine ulaşmak için yapmaları gereken ilk şey, hedef olarak belirledikleri bilgisayarın (ya da sunucunun) ip numarasını öğrenmektir. Bu nedenle bize düşen, hacker’lardan kurtulmak için onların yöntemlerinden bazılarını kullanmak; yani ip numaramızı meraklı gözlerden uzak tutmaktır.
Ancak ip numaramızı saklayıp, sahte numaralar kullanmanın avantajları olduğu kadar dezavantajları da mevcut. Örneğin bir sabit ip numarasına sahipseniz ve küçük de olsa bir ev sunucusu kullanıyorsanız ip numaranızı gizlediğiniz zaman web sitenizin yayınında aksamalar olacaktır. Bunun yanı sıra voicelP benzeri bir hizmetten yararlanıyorsanız yine ip numaranızı gizlemeniz halinde kullandığınız sistem sizi tanımayabilir, arkadaşlarınız sizi aramak istediğinde ulaşamayabilirler.
Tabii ki bunlar fazlasıyla spesifik örnekler. Bunun yanında ip numaranızı gizlemenizin çok eğlenceli tarafları da var. Bunların başında internette görünmeden gezinmek ve forumlara yerel ip numaralarıyla mesajlar bırakmak sayılabilir.
Peki, nasıl gizleyeceğiz ip numaramızı? Bu uygulama için kullanabileceğiniz birçok yöntem mevcut. Bu yöntemler internet tabanlı hizmetler ve kurulabilir yazılımlar olarak ikiye ayrılıyor. internet tabanlı hizmetler en basit tanımıyla Proxy hizmeti veren web sitelerinden oluşuyor.
İp Nedir ?
İP. internete bağlandığınız zaman servis sağlayıcınız tarafından bilgisayarınıza atanan bir dizi numaradır. Kendi ip numaranızı merak ediyorsanız www.whatısmyip.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Eğer servis sağlayacınızdan statik bir ip numarası talep etmediyseniz, internete her bağlandığınızda ip numaranızın son üç rakamı değişebilir. Diğer rakamlar değişmez çünkü, baştaki rakamlar sizin ülkenizi ve bağlı bulunduğunuz servis sağlayıcısını gösterir.
Bu numara sayesinde web sıtelerini dolaşabilir, arkadaşlarınızia konuşabilir ya da e-posta alışverişi yapabilirsiniz. Kısacası internette bir şeyler yapmak için bir ip numarasına ihtiyacınız var.
Anonymouse.org (Free Web Proxy)
Bu web sitesi, ücretsiz Proxy hizmeti veren sitelerinin başında geliyor. Herhangi bir üyelik ya da ücret talep etmeyen site, çok sade bir tasarıma sahip oluşuyla dikkat çekiyor. ingilizce ve Almanca dil destekleri sunan sitede, ip numaranızı gizleyerek gezinmek istediğiniz bir web sitesinin adresini, ana sayfada bulunan adres çubuğuna yazmanız yeterli. Bu şekilde ip numaranız belli aralıklarla değişerek internette iz bırakmadan sörf yapma zevki sunuyor. Web sitesinin doğru şekilde calışıp çalışmadığını merak ediyorsanız, yapız gereken tek şey Anonymouse.org sitesi üzerinden WhatlsMylP.com adresini ziyaret etmek. Tabii, önce gerçek ip numanızı öğrenmeniz gerekiyor. Bunun için de whatismyip.com adresini kullanabilirsiniz. anonynymouse.org umuma açık (mesela internet cafeler ) ya da yazılım kurmaya yetkinizin bulunmadığı bilgisayarlar üzerinde kullanabileceğiniz basit bir çözüm. Elbette ki, internet inde Proxy hizmeti veren daha başka siteleri de mevcut, ancak biz daha esnek bir kullanım şekli sundukları ve çok daha etkili oldukları için, sisteminize kurabileceğniz (hide ip) ip gizleme ve değiştirme yazılımları kullanmanızı öneriyoruz. Bu yazılımların başında demosu 7 günlük süre kısıtlaması ile dağıtılan Internet Anonym Pro 2006 ve tamamen ücretsiz olan Torpark 1.5.0.2 geliyor
 

oneturkish

Üye
31 Tem 2012
129
0
Web
diğer konu hangisi. Bana mantıksız geldi açıkcası ama eğer böyle birşeyi yapabilirsen tekrar. Video çekip videolu anlatım yapabilirsin. 3 ay boyunca kulanılamayan facebook hesabında gizli epostayı bulup hacklemeyi. Artık fecebook hesablarının hemen hemen %60 70 'inde. güvenli gezinme açık. farklı yerden ızınsız gırıldıgınde onay kodu kayıtlı email veya telefonuna mesaj olarak gıdıyor.

kardeşim 3 ay boyunca kullanılmayan facebook hesabı değil 3 ay giriş yapılmayan hotmail adresi başkaları tarafından yeniden alınabiliyor.
 

marze

Katılımcı Üye
8 Nis 2012
906
1
Antalya
kardeşim o dediğin iş mail bomber tekniği ile aynı sadece mail bomber saldırısı yapmıyorsun facebook üyelerinin bir çoğu faceyi kurar msnsini hiç kullanmaz gelen maillerden dolayı hesap ilgisizlikten dolayı kapanır sende ne yaparsın gider aynı hesap tan açarsın facedende şifremi unuttum yapar herbirşeyini çalarsın bunu ben daha önce keşfetmiştim geç kaldın herkes msn adresini gizliyor bu arada onu bulmak için bir yöntem var ufak bir hile ile arkadaş listendeki herkesin mail adresleri elinde forumda paylaşıldı bulursun :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.