Fake mesaj gönderme sitesi (Yeni)

CryToHack

Üye
31 Ara 2015
76
0
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. sizlere bugün yeni keşfettiğim bir ücretsiz sms gönderme sitesini paylaşacağım. Tarafımca denedim ve gayet sağlıklı bir sonuç aldım.
Site adresi LİNK TIKLA
çıkan ekranda sağ üst tarafta bir alan var ordan ülkenizi seçip telefon numarasını yazıyorsunuz. Daha sonra ise devam seçeneğinden mesaj yazma alanına gelip mesaj yazıyorsunuz. İşlem bu kadar basit. mesaj maksimum 2 dakikada ulaşmaktadır.
Bir teşekkürü çok görmeyin. Görüşmek üzere.

[SIZE="3 [URL="https://tik.lat/gcNG4"] Örnek Mesaj Görüntüsü için tıklayın[/URL][/COLOR][/B][/SIZE]
 
Son düzenleme:

CryToHack

Üye
31 Ara 2015
76
0
İstanbul
Hocam o kadar da baktım göremedim bende açayım dedim normalde pek konu açan biri değilim. Paylaşılanlardan da hepsi dandik sitelerdi bende bu yüzden paylaştım. Eğer sorun olacaksa yöneticiler konuyu silebilir. Sorun olmayacaksa dursun belki işine yarayan olur :)
 

Caqafores

Üye
1 Eki 2017
136
0
İstanbul
Bence başlığı +855 değilde Fake Mesaj Gönderme Yapmalısın Çünkü O sitede birçok ülke kodu var +1 , +23 vs...
 

CryToHack

Üye
31 Ara 2015
76
0
İstanbul
Evet 70 karakterlik sınırı var bu siteleri zaten genelde şaka amaçlı kullanıyoruz kısa mizahlı birşey için kullanılabilir. bugüne kadar benim gördüğüm en iyi freesms sitesi bu valla arkadaşlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.