fare ve kanguruya dönüşen kızın gerçek yüzü

st@mp

Üye
5 May 2007
84
4
masaüstü
farekz3pt9ebml9.jpg


Fareye veya Kanguruya Dönüşen Kız Masalının Gerçeğini Açıklıyorum

Son zamanlarda internet üzerinde bir hikaye dolaşmaya başladı.O kadar canımı sıkmaya başladı ki biraz araştırma yapınca işin aslının sanılandan çok farklı olduğunu çözdüm.Şimdi size olayı baştan alayım.İnternet üzerinde dolaşan iddia aşağıdaki gibi.Olduğu gibi ekliyorum sayfaya.

İNTERNET ÜZERİNDE DOLAŞAN BİLGİ AŞAĞIDAKİ GİBİ:

ibretle okuyacaginiz bu olay Umman''da gerceklesmistir. Bir genc kiz odasinda müzik dinlemekteyken, anneside sesli bir sekilde Kuran-i Kerim okumakla mesgulmüs. Bu sirada annesi kizina müzigin sesini kismasini söylemis. Bunun üzerine genc kiz annesine bagirarak kendisinin susmasini istemis. Genc kiz annesinin onu dinlemedigini ve Kuran-i Kerimi hala sesli bi sekilde okumaya devam ettigini görünce hemen, insanlara rehber amaciyla indirilen kutsal kitabimizi annesinin elinden alip yirtar. O an genc kiz alev alip yanmaya baslar. Söndürmek icin üzerine battaniye atar annesi. Battaniyesini kaldirdigindaysa asagida görülen ibretli manzarayla karsilasir. Genc kiz su an Hollanda'da bi hastanededir. Ailesi igne yaptirip öldürülmesini istiyor.

Bu olay dünya basininda sizinde tahmin edebileceginiz nedenlerden dolayi pek yer almadi, fakat insanlar arasinda cok konusulmakta. Olayida bazi kaynaklardan duydugumuz kadariyla size anlatmaya calistik.


Anlatılan insanın resmi ise yukaridaki şekle dönüşmüş.



 

salih2304

Üye
23 Haz 2007
131
1
Eskişehir
bir arkadaşın telefonunda buna benzer bir insan görmüştüm.ve açı çekmesin diye durmadan hocalar azap suresini okuyorlarmış.bilmem gercek,bilmem yalan
 

Elvera

Üye
2 Tem 2008
95
0
offfff yalan dolan ya. herbiden araplar çok geri kafalı. milletin beynini yıkamaya çalışıyorlar. Kanıtı olmayan hiç bir şeye inanma ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.