Fatih ağı hiç biryere girememe

55berke551

Üye
6 Tem 2015
115
0
Selamun aleyküm sevgili türkhackteam üyeleri 2 gün önce fatih ağına ve küçük fatihe girmeyi başardım burdaki yazarların yazdığı şeyleri indirdim ve yaptım fakat hiç bir şekilde hiç bir siteye girmekte başaramadım hatta f secure freedom programı videoları izledim bağlanıyor felan diyor onlarda bende hiç öyle birşey yok bir kaç arkadaşımlada denedim aynı sonuç önerebilceğiniz herhangi birşey varmı yarın için :)
 

Bertuğ Kağan

Uzman üye
23 Eki 2015
1,872
1
sanal tomb
Bak akıllı tahtanın varsa psiphonda kolayca girebilirsin eğer telden gircem dersen psiphon yükle eğer o da olmazsa bana ozelden mesaj at sana gerekli programları veririm
Hem okullar kapanıyor niye istiyon ki ? :D
 

aksibela

Katılımcı Üye
25 Ara 2015
538
0
Wifiye bağlandıktan sonra internete giremiyorsanız Google Play’daki F-Secure Freedome VPN uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekmektedir.Bu program çalışırken interneti kullanabilirsiniz.
Bir Teşekkürü çok görme :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.