Fetò Cinleri Kullanmış

TheHEROZ

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
331
0
ice world
Büyü Forumda Gezerken Bu Yazıyı Gördüm Gerci Bir Cin Şeytan Bana Gelip Fetö Daveti Yapsa Çemberde Yakardım

Ne Kadar Doğru Bilinmez
Kaynak : https://www.lahutiye.com/doga-ustu-...gelmeyin-cok-dikkat-edin-bu-bir-uyaridir.html

Okumaya Çekinenler için makale

FETO adı altında Feytuhlal Gülen'in yönetiminde olan bir taife dolaşmaktadır.Ve uğradığı kişilere ByLock adı altında FETO kuruluşuna bağlı olan gruba üyelik şifresi vermektedir.Tuzağa düşmeyin FETO ya bağlı olan hiçbir varlıkla iletişime girmeyin ve FETO kuruluşuna bağlı hiçbir gruba üye olmayın aksi takdirde başınız beladan kurtulmayacaktır. Ben FETO cu değilim ama varlık geldi ve benim isteğim olmadan benimle iletişime geçti diyorsanız eğer o an astral boyuttan çıkana kadar nefes nefese kalıcak ve öldürülerek uyandırılıcaksınız korkmayın uyandıktan 1-2 saat içinde kendinize geleceksiniz ama bu onların yanına kar kalmıcak..Belirtilen gün ve saatte yanınıza gelen varlığı sordurup cezai işlem uygulanacaktır. NOT:Bu olay sadece görüntüsü açık ve bilgi alış verişi yapabilen + musallatlı kişilerde görülmektedir diğerleri hissiyat yüzünden böyle birşeyle karşılaşmayacaktır.
 
Son düzenleme:

TheHEROZ

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
331
0
ice world
Siteyi Guncelleyecem

arkadaşlar siteyi adura çarpmış linki yeniledim :trl
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

MrLogical

Üye
11 Haz 2016
181
0
Evren.
İşin içinde ciddi bir anlamda cin olayı var ise, dalga geçilemeyecek kadar ciddi olacağını belirtmek isterim, insanlarla oynamayı ve onlara yalan söyliyerek kandırmayı severler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.