Fikrinize ihtiyacim var

OBT is HeRYerDe

Anka Team
11 Ara 2020
2,634
9
1,532
İkiside Birbirinde Güzel Kurslar, Bana Kalırsa Sosyal Mühendislik ve Oltalama İle Başla Derim.
 

Captain Black

Katılımcı Üye
17 Eyl 2022
488
273
Dubai
İkiside başlangıc için güzel eğitimler ve bir önerim resim atıcaksan hızlı resim üzerinden göndermeni tavsiye ederim böylelikle adın soy adın görünmez gizliliğin sağlanır
 

s3rgio

Katılımcı Üye
7 Eki 2022
505
1
213
тαятαяυѕ
İkiside temel seviye farketmez yani ama sosyal müh ve oltalamadan başlaman bir tık daha iyi olacaktır ve resimleri hızlıresim sitesinden paylaşmanı öneririm..
 

s3rgio

Katılımcı Üye
7 Eki 2022
505
1
213
тαятαяυѕ
Hızlı resim nasıl aticam
Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
bu siteden eklersin ve bağlantısını kopyalayıp yapıştırırsın (Güvenlik açısından hızlı resimi önerdim)

Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
bu siteden eklersin ve bağlantısını kopyalayıp yapıştırırsın veya mesajı yazarken üstteki resim ekle bölümüne hızlıresim sitesindeki forum url sini yapıştır (Güvenlik açısından hızlı resimi önerdim)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.