Flaş bellek içi dolu ama dosya gözükmüyor Çözüm

10uaslan

Üye
1 Tem 2013
73
0
Flaş bellek dolu ama içindekileri göremiyorasnız Bilgisayrımdan Flaş belleke yan tıklayıp Arşive ekle diyip herhangi bi yere ekleyin arşive eklendiken sonra Yedek diye bi klasör açın ve arşiv yaptığınız winrara tıklayın içinde dosyalarınız gözükecek herhangi bir dosyayı sürekleyip yedek klasörüne atın Teker teker atın sonrada flash bellekinize format atın ve yedekleriniz taratın virüslüleri silin bukadar.

bende çözümü bulduktan sonra sizinle payşamak istedim 100%100 Çalışıyor
 
16 Şub 2012
54
0
o işlem uzun sürer üstad başlat>programlar>winrar açtıktan sonra yukardan bilgisayarım belgelerim felan yazıyor ordan görmek istediğiniz dosyaları arşivde görürsünüz aygıt yolu neyse (j,i,f,g) felan ona tıklayın arşivde açın sıkıntı yok aynı kapıya cıkıyor zaten
 

FoReVeR02

Uzman üye
20 Haz 2013
1,665
0
Flaş bellek dolu ama içindekileri göremiyorasnız dırek R-Studıo verı kurtarma programı ıle ıcerısındekı verılere scan ederek cok rahatlıkla hem de vakıt kaybetmeden ulasabılsınız dostlar...



Do You need help?
then it is the right place
& FoReVeR-02 &
Forensic Expert (Data Recovery) and Web Programmer
 
Son düzenleme:

FoReVeR02

Uzman üye
20 Haz 2013
1,665
0
Oha derken....
Ben adli bilirkiilik yapıyorum Data Recovery konusunda...
Bana akıl vermene gerek yok guzel kardesım...


Do You need help?
then it is the right place
& FoReVeR-02 &
Forensic Expert (Data Recovery) and Web Programmer
 

3rh4nN

Üye
24 Nis 2012
173
0
Kısa yol olarak klsör seçenekleri > Görünüm > Gizli Dosya göster.. Biraz aşağı in > Korunan işletim dosyalarını göster seçenğini kaldırn uygula tamam.. ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.