flaş bellek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cengiz105

Uzman üye
11 Şub 2012
1,383
3
İzmir
flaş bellek 300 Yakın Özel programlarımın oldu veri sakladığım flaşa vürüs kaptı ama korkuyorum vürüs taramasına tarandımı bütün verileriimin gideceğinin inanıyorum sadce vürüsü temizleceğim güzel bir antüvürüs var mıdır ? ♥
 

Héraklés

Özel Üye
27 Haz 2011
6,162
23
Güzel bir anti derken :)zaten virüslü olan belgeyi siler virüs bulaştı ise o program veya dosyanı siler böyle bir anti bilmiyorum ben
 

CaTaLeYa

Katılımcı Üye
8 Ağu 2012
330
0
Ankara
Arkadaşım Silmeden Taratıp Hangi Dosyan Virüslü Ayırma Programı Diyorsan Virüs Programını TARATMAYA BAŞLATTIR pc ne sonra Tarananlardan Virüslülerden İncelersin Sil Demessen Bişi Olmaz ..
 

mlhcnshn

Yeni üye
18 Tem 2010
13
0
Çok önemli dosyalarım diyorsan Önce bi zaman ayır. Sonra dosyaların yedeklerini al ve tek tek dosyaları tarat. Hangi dosya virüslü bulunursa onu sil. Virüs olmadığını düşündüğün halde silinen dosyayıda yedekten koyarsın. Benim düşüncem bu hocam kolay gelsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.