Flash Intro and Banner Maker 2.0.85 + Patch

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
32
Çanakkale
Flash Intro and Banner Maker 2.0.85 + Patch
288bi2a.jpg

Flash Intro and Banner Maker programı ile hiçbir Flash bilgisine sahip olmadan Flash introlar, reklam bannerları ve e-kartlar oluşturabilirsiniz. Bunun için Flash programını kullanabilmek veya Action Script bilgisine sahip olmanız gerekmez. Bunun için sadece gerekli yazı alanlarını doldurup, arka plan rengini ve yazı animasyonlarını seçmeniz yeterli. Patch mevcuttur.

Boyut: 2,07 MB

 

a_slymn

Yeni üye
6 Tem 2008
2
0
ACİL YARDIM
YA arkadaslar program var full ama trıal yapılıyo programdamı bı sorun var benmı yapamıyorum lutfeen yardımcı olun crack da var ama serıal cıkarmıyo onuda yapamadım banner yapıncada kaydedemıyorum gıf yada jpg olarak lutfen yardımcı olun msn [email protected]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.