۰۪۪۫۫●۪۫۰ Fok BalıklaRıda Masum DeğiL ..! ۰۪۪۫۫●۪۫۰

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
15.jpg


14.jpg


13.jpg


12.jpg


11.jpg


10.jpg


9.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg
 

d3xt3r

Katılımcı Üye
19 Ağu 2008
922
0
uzayda bir yerde
ya yanlış bilgilendirme var burda penguenleri yiyen fok değil deniz aslanı bunu böle bilin fok o kadar büyük mü mantıklı olun
deniz aslanı bu

Deniz aslanı fok yemez kril ve balık suruleri ve ahtopotla beslenirler ve deniz aslanları faklı familyadandır fokgillerden degil..

Bu bir doga kanunu arkadaslar, ekosistem dengesi eger olmazsa dengesizlikler baslar,ayrıca sadece bir fok turu bu sekilde saldırgan ve vahşi o da resimde gorulen leopar foku (deniz leoparı) dır.
 
Son düzenleme:

aboalper

Katılımcı Üye
24 Ağu 2007
569
0
doğada denge var ama tüm dengesizlik kavramının başlayıp bittiği yer insan.tüm canlılar masum ama insan hariç.....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.