format sonrası 3 soru...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ms34

Üye
4 Eyl 2011
85
0
s.a arkadaşlar..kolay gelsin...benim 3 sorum olucak ...:)

1- pcye yeni format attım..format atmadan önce pc 64 bit windows 7 home basic işletim sistemiydi..format atarken 64 biti desteklemedi.mecburen 32 bit windows 7 ultimate yükledim..bu bi sorun oluşturur mu..

2-ultimatenin 30 gün deneme süresi var..bunu nasıl tam sürüme yükseltebilirim...

3-ekran parlaklığını bir türlü yükseltemiyorum..şarja takıyorum ekran baya bi aydınlanıyor..çıkardığım zaman çok kararıyor...ultimate sürümünde windows mobility center diye bişey var...parlaklık ordan ayarlanıyomuş...ama bendeki windows mobility centerda ekran parlaklığı diye bişey yok..onu nasıl ayarlayabilirim...
 

ms34

Üye
4 Eyl 2011
85
0
tasarruf modunu denedim...dengeli yaptım yüksek performans yaptım güç tasarrufu yaptım yine de olmadı gavur oğlu gavur....:)
 

qmangap

Yeni üye
9 Şub 2012
4
0
Arkadaşım Öncelikle Selamun Aleyküm Elimden Geldince bi yardım etmeyi deneyim
1. sorun 64 bit bilgisayarın c/ program files pc adlı dosyadaki uygulama ilen ona sağ tıklayıp özellikler tıkla ordan onu ister xp ister 7 , 64 bit yada 7 bit herhangi birini seç uygula de ve tamama tıkla bende bunları yapınca oldu senın başına gelen banada geldi hiç bir uygulamayı açmıyordu hep hata veriyordu Yardımcı Olabildiysem ne mutlu bana iyi akşamlar iyi günler herkese
 

CxSSCx

Katılımcı Üye
6 Ocak 2012
735
0
önvelikle önceden 64 bit yüklü ise nasıl 64 bit desteklemedi çok saçma bir hata yapmış olmalısın ekran parlaklığı ile ilgili sorununu güç merkezinden halledebilirsin denetim masasını biraz kurcala laptopsa zaten kısayolları vardır. ama 1. dediğin çok mantıksız geldi bana.
 

ms34

Üye
4 Eyl 2011
85
0
valla ne yaptıysam olmadı...windows 7 format cdsinde windows 7nin bütün sürümleri vardı (professional, ultimate, home premium vs) hiç birinin 64 bitini desteklemedi...denetim masasında da bakmadığım yer kalmadı...hiç bi yerde yok....windows mobility centerı araştırdım biraz..windows mobility centerı açınca normalde ekran parlaklığı diye bi kısım çıkıyo araştırdığım yerlerde...ama bende yok nedense...
 

CxSSCx

Katılımcı Üye
6 Ocak 2012
735
0
gerekli programı araştır indir format cdinde mevcut olmayabilir. 64 bit ile ilgili sorununu çözmek istersen yarın özel mesaj at okuldan dönünce bakarım beraber çözeriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.