Format sonrası veri kurtarma hk.

ahmetk128

Kıdemli Üye
27 Ocak 2016
3,287
0
Ötüken
Öncelikle selamın aleyküm
sanırım benim hard disk'te bad sectör var bunun için low lewel format atmak istiyorum :(
bayaa bir oyunum var gta 5 cs:go gibi oyunlar var bunların geri yüklenmesi baya uzun sürecek
Yani özet geçersem ;
bad sectör olduğu için low lewel format atmak istiyorum bundan sonra verilerimi kurtarabilirmiyim.
 

101314

Üye
9 Nis 2016
131
0
Darknet
Kardeşim benim hard disk alıcaksın 1 tb onu usbye baglayıp oyunlarını içine atıcaksın sonra format attıktan sonra takıp tekrar aktarıcaksın pcye ailenin haberi olmaz zaten
 

DaRkCheRRy

Üye
5 Nis 2016
215
1
Tokyo
Kardeşim bulut işi eğer işine yarayacaksa mail.ru nun bulut sistemi hesap başına 20 gb gibi hiçde fena olmayan bir depolama hakkı veriyor.Eğer internet hızınde idare eder seviyedeyse hızlı bir şekilde 5 adet mail.ru hesabı acıp oraya partlar halinde verilerini arşivleyebilirsin.En azından bu tarz yöntemler benim işime yarıyor tabi sanırım bahsettiğin oyunların kurulumunu tekrarlaman gerekebilir. :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.