Forum forum olmaktan çıktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mulo56

Uzman üye
29 Ağu 2015
1,158
0
Arkadaşlar yeni üyelikler açılalı 2 gün olmasına rağmen şimdiden forumda gereksiz konular, mesajlarla dolmaya başladı. Ha bide 2-3 kuruş iiçin forum Link.TL ile dolmaya başladı. Kardeşim ben %80 mobilden giriyorum. Sıkıntı oluyor benim için. Eminim bir çok kişi içinde sıkıntı oluyor. Yok mu bi çare ?
 

Reuters

Özel Üye
7 Tem 2013
7,261
4
Reu Island
İhbar hattını kullanın.
report.gif
butonu.
 

GreatBelly

Katılımcı Üye
24 Haz 2015
775
0
6.Boyut
Bence Foruma İlk Kayıtta Belirli Bir Belge Olmalı Bunu Yeni Kayıt Olan Herkes Okumalı.Bunun İçindede Bütün Kurallar ve Forum İçinde Neyi Nasıl Yapacakları [örn:Konu Nere Nasıl Açılır Vb.(Ben Kayıt Olduğumda Bunu Bilmiyordum)]

TABİ BUNU YENİ KATILAN HERKES MECBUR OKUYACAK ŞEKİLDE YAPILMALI.Tabi Bu Benim Görüşüm.
 

furqanx42

Kıdemli Üye
30 Mar 2013
2,150
0
Millet Teşekkür Verip Emeğe Saygı Göstermeyince , İnsan Emeğine Karşılık Alamadıysa Para Alıyor.
 

cimbomenes1905

Uzman üye
1 Eyl 2014
1,853
1
127.0.0.1
dostum boş konular yanlış yere açılmış konular için modlar var ama modlar hangi birine yetişsin bunun için mesajı moda bildir butonu var konu yeri yanlış vb ise bildir ve link kısaltmaya gelince bazı kullanıcılar sıfırdan kodladığı programı sizinle bedava paylaşıyor bari ordan para kazansın 5 saniye bekle sorun olmaz :)
 

-SiPaHi-

Yaşayan Forum Efsanesi
6 Ocak 2012
12,775
1
İstanbul
"Forum forum olmaktan çıktı" böyle bir başlıkla hiçbir önerinizi kaâle almayız.Önce Üslup.
Konu Kilit.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.