Forum girişindeki toplama işlemi öneri h.k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hachiman

Uzman üye
8 Eyl 2016
1,362
1
Üye giriş kısmı biraz küçük re captcha fazla büyük gösterirdi orayı bence bu gayet güzel :)
 

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
320
Türkiye
Boyutlama sorun yapabilir, repatcha uygun olmaz açıkcası. :) Ne yazık ki bir çoğumuz işlemleri yaparken zorlanıyoruz da ben hiç uğraşmıyorum hesap makinesini aç takır takır veriyor sonucu..
 

YouKnowWho

Kıdemli Üye
9 Haz 2016
3,774
0
8
Türk milleti nin büyük bir çoğunluğu üşengeçtir herşeyin hazırına kolayına kaçmak ister buda pratik zekayı geliştirir zor olan işi kat kat kolay yapılacak şekilde bulurlar

Söz Atatürk'e aittir.Bu konudaki toplama işlemini hesap makinesinden yapmak bile zor gelen arkadaşa ithafen attım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.