forum sitesi açmak istiyorum

hacker20090

Yeni üye
16 Eyl 2018
16
0
1/forum sitemi zalar golmesin diye ne yapıyım
2/hergun aktif olsun diye ne yapıyım
tht kolay gelsin
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Gauloran

Moderasyon Tim Lideri
7 Tem 2013
8,361
927
Blackwell Academy
1/forum sitemi zalar golmesin diye ne yapıyım
2/hergun aktif olsun diye ne yapıyım
tht kolay gelsin

merhaba, forum açmak istiyorsanız mybb tavsiye ederim vbulletin daha zahmetlidir. her gün aktif olması için tavsiye veremiyorum sitenizin ne ile ilgili olduğundan bahsetmemişsiniz açacağınız forumda her konudan bölümlere sahip olacaksanız özgün konular açmanız gereklidir fakat bu zamanda sıfırdan bir forum sitesi kurup canlı tutmak çok zordur. reklamını yapmanız gerekli ayrıca diğer forumlardan farkınız olmalı burası size kalmış. ilk sorunuzda zarar görmesin diye ne yapmalıyım olarak anladım mybb kuracaksanız güvenlik önlemleri ile ilgili şu konulara göz atabilirsiniz.

https://www.turkhackteam.org/diger-forum-scriptleri/1516662-mybb-guvenlik-onlemleri-t3rmin4tor.html
https://www.turkhackteam.org/genel-guvenlik/1439272-mybb-guvenligi.html
https://www.turkhackteam.org/diger-forum-scriptleri/1131011-mybb-forum-guvenligi.html
 

MertCodex

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
451
0
Philadelphia
Aktif tutmak istiyorsanız, forumunuzun türü ile ilgili ilgi çekecek paylaşımlar yapmanız lazım. Crackli şeyler paylaşacaksanız bu paylaştığınız şeyin aranan ve diğer benzer forumlarda olmayan şeylerden olması lazım. Biraz meşakatli bir iş yok ben uğraşamam diyorsanız ücretiyle yapacak birilerini bulmanız gerekmekte.
 

'starktom

Uzman üye
9 Ara 2017
1,733
0
Nereye
Forumunda aktif kullanıcı bulunmasıni istiyorsa sık sık çekilişler etkinlikler düzenliyebilir reklam verdirebilirsin ek olaraksa forumda açılan konular üye sayısını arttırabilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.