Forum Sitesi İçin En İyi Hosting Sitesi

şu yazdığını 100 kişiye okut 99 kişi anlamadım diyeceğine eminim.
şu soruları yazarken nasıl bir kafa modunda oluyorsunuz anlamıyorum ki.
Laf Kalabalığı Yapma, Konuyu Beğenmediysen Başka Konuya Geçebilirsin. Sen Yanıt At Diye Açmadım, İnsanlar Bilgilensin Diye Açmıştım + Olarak Konuyu Kod Yazarken Açmıştım. Gayet Anlaşılır.
 

Complexity

Yeni üye
22 Kas 2022
15
6
Dostum saygımızı kimseye karşı aşmayalım. Rahatsız edici ise senin için,görme yorumu bile
hocam ne olursa olsun adam haklı bu kişi bazı insanlara kabalık yapıyor, dalga geçiyor ben de olsam aynısını yapardım bence saygı aşma konusunu söylemek yerine bir sorunun karşısında durduğu için tebrik etmenizi, laf kabalığı yapan arkadaşı uyarmanızı öneririm. iyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.