Forum Ziyaretçilere kapatılmalı! Sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55utd55

Uzman üye
14 May 2016
1,540
4
Ram
arkadaşlar bana düşmez üstler varken ama bence forum ziyaretçilere kapatılmalı, konular gözükebilir ama içeriği gözükmemeli bene. Sizce?
 

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Üye olmıyan yeni başlıyan arkadaşlarımız açısından kötü olabilir. ama üyelikler açık olsa böyle birşey olabilir.
 

RicoDiaZ

Uzman üye
8 Eyl 2016
1,002
0
Açık olması daha sağlıklı olur Üyelikler kapaliyken üyeliği olmayan arkadaslarinda konuları okuması daha iyi oluyor en azından bir nebze bilgi sahibi oluyorlar.
 

WaNHeLsHinG

Yeni üye
6 Haz 2016
18
0
Hepsi olmasıda, bazı bölümdeki konularının gizli kalması daha iyi olabilir. Ama karar tabiki üst düzey yöneticilere ait.
 

YouKnowWho

Kıdemli Üye
9 Haz 2016
3,774
0
8
Bizim amacımız insanlara yardım etmek kapatırsak yardım edeceğimiz sadece forum üyeleri kalır.Üye olan olmayan arkadaşlarımız yararlansın diye konu açıyoruz .
 

Veteran 7

El Patrón
26 Ara 2011
11,501
12,884
Üye olduktan sonra bencilleşmeyin dostlar,siz üye olmayı başarmışsınız ki sizin için sıkıntı olmayacağını düşünerek böyle bir öneri sunuyorsunuz üye olmadığınızı farzedin bir konuda çok acil yardıma ihtiyacınız var ve konuya tıklıyorsunuz google'dan ama konu içeriği görünmüyor emin olun dünyanın küfürünü edersiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.