Forumda Girişteki Matematik Sorusu Kaldırılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cheat Console

Katılımcı Üye
1 Tem 2018
983
1
mesaj yazmyn
Merhaba dostlarım sürekli matematik sorusu çözmekten yoruldum

giriş yaptığımızda matematik sorusu gibi bir şey çıkıyor

bunun kaldırılması taraftarıyım

her gün matematik sorusu çözüyoruz

einstein bile bizim kadar matematik sorusu çözmüyor



bu konu hakkında Cevaplarınızı bekliyorum
 
Son düzenleme:

kappo1453

Katılımcı Üye
25 Haz 2016
334
1
Beni hatırla basılı olursa giriş yapmana gerek kalmaz tarayıcıyı sıfırlarsan fln girersin anca
 

нydrαтнαlleѕ

İSTİHBARAT!
8 Ocak 2017
3,210
1,463
Merhaba güvenlik diyorsunuz fakat

matematik sorusu çözmekle güvenliğin ne alakası

olabilir bu aynı googledaki robot capthca uygulaması gibi

zaten aynı mantık. kaba kuvvet saldırılarını önlemek için alınmış bir önlem. ayrıca matematiğinizi geliştirirsiniz. kafadan hesaplayamaz iseniz başlat menüsünden "Hesap Makinesi" yazıp da oradan yapabilirsiniz.
 

KingSton666

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Nis 2016
9,813
106
26
Ankara
Türk Hack Team'da ki üyeler için bu güvenlik getirildi eğer olmasaydı hesap çalınmaları artabilirdi ek olarak ne güzel işte matematik geliştiriyoruz :):
 
Son düzenleme:

M3m0ry

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
4,410
128
3
xD
Kardeş şifreyi kaydet. ben 1 aydır filan çözmüyom onlardan. Otomatik giriş yapmış oluyor. Hem kaldırılması yanlış olur. Captcha gibi düşün. Hesap botları filan oluyor, site adını giriyon hesap yüklüyor siteye. onlardan da korunmuş olur.
 

omerkan62

Üye
25 Mar 2018
164
0
/turkey/tht
Sanki ne soruyolar toplama çıkarma bilmiyosan bi zahmet siteye girme hadi onuda geçtim hesap makinesi diye bişey var onuda kullanamayacak kadar üşengeçsen girme daha iyi
 

KoDa

Uzman üye
14 May 2016
1,438
1
127.0.0.1
recaptcha koyalımda oyun oynar gibi resim elemece mi yapalım bence bu iyi teşekkürler yetkililer
 

R4V3N

Adanmış Üye
3 Tem 2016
6,250
38
26
Kocaeli
O zaman üyeliğiniz yoktu lakin bilmiyorum forumu takip ediyor muydunuz, bu girişteki olay 2007/8/9'lu salgınından sonra tedbir anlamında konuldu. Eski hesapları alarak, tabi o zamanlarda açılıp bir daha girilmeyen hesaplarda ne parola güvenliği beklersin ki, şifresi 123456 gibi olan hesaplarla forumu kirlettiler. Yani işin özü, herşey forum için. Size sıkıntı çıkarsın diye zevkine koyulmadı o oraya.
 

co admir

Uzman üye
8 Nis 2013
1,953
8
Sitenin veritabanında biriken milyonlarca kişinin üyelik bilgileri, kötü niyetli kişilerin iştahını kabartmış olmalı ki, işe koyulan kötü niyetli kişiler, yazılan küçük bilgisayar programları (bot) sayesinde rastgele üyelik bilgileri ve şifreler üreterek bu tür sitelere giriş yapıp, sahte üyelik bilgileri ile işlemler yapmaya yada insanların bilgilerine ulaşıp, bu bilgileri değişik amaçlarda kullanmaya başladılar.

Bu sayede güvenlik kodu ve doğrulama kodu bunun önüne geçmektedir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.