Forumda İç Savaş Mı Çıkıyor ? Forumda Neler Oluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baysal

THT
21 Eki 2012
15,743
1,506
Her şey kontrol altında, içiniz rahat olsun. Bir paylaşım yanlışlıkla iki kere yapılmış olabilir, insanlık halidir raporlarsınız çözülür. Zararlı konular ile alakalı söyleyecek bir şeyim yok. Bunların belirli bir incelenme süreleri var, 4 kollu 4 beyinli değil inceleyen yöneticilerimiz. Yöneticilerden önce siz fark ettiyseniz ve analiz ettiyseniz bu güzel bir şey, raporlayın. Forum yöneticilerin veya x kişisinin forumu değil hepimizin forumu, nitekim yönetimler sürekli değişirler. Burayı temiz tutmak hepimizin ortak görevi. Ek olarak bizim uyarılarımızı, kural konularımızı takip eden bir insanın forumda zarar görme olasılığı sıfır.

Modlardan memnun değilim, yönetim kurallarına uyarım diyorsanız buyrun mod olun sizi görelim. Yönetim, Asistanından adminine üyelerden oluşuyor bu forumda. Bende bir zamanlar üyeydim, asistandım, moddum, umoddum... Diğer türlü zamanını gönüllü olarak bu yuvanın güzelleşmesi için harcayan yöneticiler hakkında yorum yaparken biraz daha vicdanlı olmakta fayda var. Ayrıca gördüğünüz aksaklıkları paylaşmanızdan memnunum, yapıcı bir dil olduğu sürece sorun yok. Bu yorumlarda fayda sağlıyor bize.


Düzenleme: Gerçekten haklı olduğunu düşünen ve bir problemi çözülemeyen varsa üdy'ye başvurabilir. Her ekibin bir lideri var. Yine çözülmezse bana gelin. Yöneticilerimizde üyelerimizde benim için çok çok kıymetli. Gerekirse ben oturur çözerim probleminizi. Ancak lütfen sırayı takip edin ve sabırlı olun. Herkes için her zaman ulaşılabilir olmaya çalışıyorum ancak görece daha basit problemlerle uğraşmak arka planda uğraştığım işlerin aksamasına sebep oluyor.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.