Forumdan İlginç Tespitler

co admir

Uzman üye
8 Nis 2013
1,953
8
Tam Olarak Doğru mu bilemiyorum.İsminizi izin almadan kullandım şimdiden affola ustalar ;)

Forumdaki kişilerin isimleri nereden geliyor?

İlk olarak
ALcatraz' ile başlıyalım


Alcatraz Adası

1861 - 1963 yılları arasında cezaevi olarak kullanılmış bir adadır.
San Francisco Körfezi'nde sahile 2,4 km uzaklıkta 9 hektar alana yayılmış olan Alcatraz Adası, ABD'nin en ünlü hapishanelerinden biri olma özelliğini taşıdı.





Héraklés



Yunan mitolojisinde Herakles, Roma Mitolojisi'nde Herkül, Zeus ile Miken kralının kızı Alkmene'nin oğludur. Kadına aşık olan Zeus ona kocası kılığında yaklaşmıştır. Herakles'in Zeus'un ****** olduğunu anlayan Hera onunla sürekli uğraşmış ve ölümüne neden olmuştur. Herakles doğduğu günden itibaren tanrısal bir kuvvete sahiptir. Hera'nın gönderdiği iki zehirli yılanı öldürdüğünde henüz birkaç günlük bebektir.
Herakles üstün bir eğitim görmüştür. En iyi yaptığı işler ok atmak, at sürmek ve güreşmektir. 18 yaşına geldiği zaman Kitharion ormanlarında yaşayan ünlü canavarı öldürmüştür. Kendisine ödül olarak Thebai kralının kızı Megara verilmiştir. Bu kızdan üç oğlu olmuştur. Hera işe karışarak Herakles'i çıldırtmış, Herakles de kendi karısını ve çocuklarını öldürmüştür. Suçlarından arınması için Miken kralının hizmetine girip, onun her istediğini yapması gerekmiştir. Kralın Herakles'e yaptırdığı 12 işe mitolojide Herakles'in 12 görevi veya işleri denir. Ayrıca çok güçlü bir karakter olarak da bilinir.
12 Görev

Bu 12 görev şunlardır:

  1. Nemean arslanı'nı yenmek (efsaneye göre aslanın postu sadece kendi pençesiyle kesilebilir).
  2. Lerna gölündeki Hydra'yı öldürmek.
  3. Artemis'in kutsal hayvanlarından Kyreneia Geyiğini yakalamak.
  4. Erymanthian dağında yaşayan büyük yaban domuzunu ağla tutmak.
  5. Augias'ın ahırlarını bir günde temizlemek. (İki büyük ırmağın yataklarını değiştirip ahırlardan geçirerek.)
  6. Stymphalos'da yaşayan ve o bölgedeki insanların rahatını kaçıran Stymphalian Kuşları Athena'nın yardımıyla kovmak.
  7. Girit'e gidip Poseidon'un Minos'a verdiği azgın Girit Boğası'nı getirmek
  8. Troya kralı Diomedes'in emrine girip troya halkına eziyet çektrien , Hellospontos Boğazı'nda yaşayan deniz canavarını öldürerek Troya halkını beladan kurtarmış ancak Diomedes'in ona, azarlayıcı tutumu karşısında cezalandırıp öldürmüş ve Troya'nın yanması için lanetler savurmuştur .
  9. Amazonlar kraliçesi Hippolyta'dan kemerini almak. Kemeri almak için kraliçe ile anlaşmış, ancak Hera'nın kışkırtmasıyla Amazonlar, Herakles'e saldırmış, Herakles de kraliçeyi öldürmek zorunda kalmıştır.
  10. Okeanos'un bir adasında bulunan 3 gövdeli dev Geryoneus'un sığırlarını çalmak.
  11. Hesperidler'in altın elmalarını getirmek. Elmaları almak için altın elma ağacını koruyan kızları ve daha da önemlisi onların ejderini geçmesi gerekiyordu. Bunun için Herakles altın elmaların koruyucusu olan kızların babası Atlas'a gider ama o da biraz kurnaz davranarak Herakles'le bir anlaşma yapar.
  12. Hades'in ölüler ülkesini koruyan Kerberos adlı köpeği yeryüzüne çıkarmak.







'Black-Ghost

Siyah hayalet knifefish, Apteronotus albifrons, bir olan tropikal balık ait hayalet knifefish aile ( Apteronotidae ). Onlar köken Güney Amerika'da içinde Amazon Havzası içinde Peru ve gelen Venezüella ile Paraguay de Parana Nehri . Onlar popüler hale geliyor akvaryumunda . Balık kuyruğunu iki beyaz halkalar dışında bütün siyah ve bazen onun sırtından aşağı bir şerit içine uzatabilirsiniz onun burnuna bir beyaz ateş vardır. Bu alt tarafında, uzun dalgalı yüzgeç ağırlıklı hareket eder. Bu (50 cm), 20 maksimum uzunluğu büyüyecek. Bu terazi yoktur.
Siyah hayalet bıçak balık gece. Onlar are zayıf elektrikli balık , böcek larvaları bulmak için kendi vücut uzunluğu üzerine dağıtılmış bir elektrik organı ve reseptörlerini kullanabilirsiniz. [1]


Apteronotus albifrons (Black Ghost Knifefish)
blackghost.png






GökTürk

552-744 yılları arasında Orta Asya ve Çin'de hükümdarlık sürdürmüş bir Türk devletidir.[1]
Türk adı bugün kullandığımız şekli ile ilk kez Göktürkler dönemine ait Orhun Yazıtları'nda geçmektedir. "Türk" adıyla kurulmuş ilk ve Türk adını resmi devlet ismi şekliyle kullanan ilk Türk devletidir.[9][10] Devletin kurucusu ve ilk önderi Bumin Kağan'dır. Bumin Kağan'ın kardeşi İstemi Kağan ülkenin batı kanadını yönetirdi. Göktürkler komşuları olan Çin, Sasani (İran) ve Bizans İmparatorluğu ile askeri, siyasi ve ekonomik ilişkiler kurdular.



g-kt-rk-devleti-haritas-.jpg


Göktürkler, M.S. 542'ye kadar Altay Dağları'nın güney eteklerinde yaşamışlardır. Çin kaynakları, ittifakla Göktürklerin Hunlardan geldiğini ifade etmektedir. Göktürkler, "Aşina" adını taşıyan ve kelime anlamı olarak kurt neslini ifade eden bir Hun ailesine mensupturlar. Kurt, Oğuz Kağan Destanı'ında yol gösterici olarak ifade edilmektedir.[11] Göktürk Kağanlığı 552-745 yılları arasında varlığını sürdürdü. Çin'in Sien-pi kökenli Kuzey Chou, Kuzey Chi, Sui ve Tang hanedanları ile uzun süre savaşmıştı. Kardeş kavgaları, diğer Türk halklarıyla arasında yapılan savaşlar, iç savaşlar ve Çinliler ile olan uzun savaşlar devletin yıkılmasına neden oldu.


dexterli


Dexter, ilk olarak 1 Ekim 2006'da Showtime kanalında gösterilmeye başlayan Amerikan drama dizisidir. Dexter Morgan (Michael C. Hall), Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analizcisi olarak çalışan, aynı zamanda bir seri katil olarak gizli bir hayat sürdürüyor. Miami' de geçen hikaye Jeff Lindsay'in Dexter romanlarının ilki olan Darkly Dreaming Dexter romanından uyarlanmıştır. Sonraki sezonları Lindsay' in romanlarından bağımsız olarak yapılmıştır. Dizinin ilk bölümünü yazan James Manos tarafından televizyona uyarlanmıştır.
Dexter dizisi geniş eleştiriler ve popülerlik kazanmıştır. Showtime dörüncü sezonda bugüne kadar en çok izlenen bölümüne imza atmıştır, 2.6 milyon izleyici ile rekor kıran dizi 13 Aralık 2009 tarihinde kendi sezon finali yayınlandı. Michael C. Hall, Altın Küre de dahil olmak üzere Dexter rolüyle birçok ödüle layık görüldü ve adaylık aldı. 8. sezonun galası 3 milyon izleyici ile şimdiye kadar Dexter'daki en çok izlenen bölüm oldu.
Ocak 2013'te, Showtime Dexter'in sekizinci sezonunun 30 Haziran tarihinde başlayacağını duyurdu. Nisan 2013 yılından itibaren devam eden spekülasyonlar ardından, Showtime sekizinci sezonun Dexter'ın son sezon olacağını açıkladı ve 23 Eylül 2013 tarihinde yayınlanan final bölümü ile izleyicilerine veda etti.

dexter_by_krio0ut-d2yqr97.jpg


Reflection



Yılında bilgisayar bilimleri , yansıma bir yeteneği olan bilgisayar programı (bkz. incelemek için iç gözlem tipi ) ve yapısını ve davranışlarını (özellikle değerler, ****-veri, özellikleri ve işlevleri) değiştirmek nesneye de zamanı . [1] Yansıma en yaygın gibi yüksek seviyeli sanal makine programlama dillerinde kullanılan Smalltalk ve betik dilleri ve ayrıca açıkça yazdığınız veya statik yazdığınız gibi programlama dilleri Java , ML , Haskell , C # , gidin ve Scala .



End of Year Reflection








Tarihsel arka plan

Eski bilgisayarlar kendi yerel programlanmıştır montaj dilde bu özgün mimarileri veri olarak talimatları tayin ve kullanarak programlanmış olabilir gibi doğal yansıtıcı, kendini değiştirme kodu . Programlama C gibi yüksek seviyeli diller taşındı gibi, bu yansıtıcı yeteneği (dışında kayboldu zararlı yazılım kendi türü sistemlerinde yerleşik yansıması ile programlama dilleri ortaya kadar).
Brian Cantwell Smith 'in 1982 doktora tezi [2] [3] hesaplama yansıma kavramını tanıttı programlama dilleri ve kavramı ****-dairesel tercüman bir bileşeni olarak 3-Lisp'te .

-SiPaHi-


Sipahi (Osmanlı Türkçesi:
سپاهی) Osmanlı ordusunun ağır süvari sınıfı askeri. Tımar sahibi olan Tımarlı Sipahiler ve Kapıkulu Ocağı'na bağlı Kapıkulu Sipahileri olmak üzere ikiye ayrılır.




Tımarlı Sipahiler

Klasik çağ Osmanlı ordusunun belkemiğini oluşturan Tımarlı Sipahiler, ordu içindeki en kalabalık asker sınıfını oluşturur. Tımarlı sipahilerin Osmanlı askeri ve idari sistemi içindeki konumları Avrupalı tarihçilerce Orta Çağ Avrupası'nın şövalye sistemi ile karşılaştırılmalarına ve bazı kaynaklarda "Osmanlı şövalyeleri" olarak tanımlanmalarına neden olmuştur.


Fearlessleon

Galiba bir oyun karakteri fazla bir bilgi bulamadım.
GravityForce


Yerçekimi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu makalede, doğal fenomen ilgili. Diğer kullanımlar için, bkz: Yerçekimi (anlam ayrımı) .
"Gravity" burada yönlendirir. Diğer kullanımlar için, bkz Gravity (anlam ayrımı) .
"Çekim Yasası" ve "Yerçekimi Kanunları" burada yönlendirir. Diğer kullanımlar için, bkz Yerçekimi Kanunu (anlam ayrımı) .

220px--Apollo_15_feather_and_hammer_drop.ogg.jpg


Çekiç ve tüy damla: Apollo 15 astronotu David Scott Ay'da Galileo'nun ünlü yerçekimi deneyini yeniden. (1.38 MB , OGG / Theora formatında).


Gravitasyon veya yerçekimi, bir olan doğal bir fenomen tüm hangi fiziksel organları birbirlerini çekerler. Bu en yaygın tanınan verir ve ajan olarak yaşanan kilo fiziksel nesneler ve fiziksel nesnelerin neden düşmek yükseklikten düştü yere doğru.
Bu çekim kuvveti, kütlesiz aracılık ettiği varsayılmaktadır spin-2 adı verilen parçacık çekimsel . Yerçekimi dört biridir temel kuvvetleri ile birlikte doğanın, elektromanyetizma , ve nükleer güçlü kuvvet ve zayıf kuvvet . Halk dilinde, yerçekimi madde (kütle) ya da enerji ile tüm fiziksel nesneler üzerinde ve arasında hareket cazibe bir güçtür. Modern fiziğin , kütleçekim en doğru tarafından açıklanan genel görelilik teorisinin yerçekimi fenomen eğrilik bir sonucu olduğunu iddia Einstein tarafından önerilen uzayzamanında . Bir peşinde her şeyin teorisi , daha genel bir teori haline genel görelilik ve kuantum mekaniği (veya kuantum alan teorisi) birleştirilmesi kuantum yerçekimi aktif bir araştırma alanı haline gelmiştir. Newton'un evrensel çekim kanunu önermeleri ki yerçekimi kuvveti iki kitle organları doğrudan orantılı onların kitlelerin ürün ve ters orantılı için meydanın bir mesafe aralarında. Bu da dahil olmak üzere çoğu fiziksel durumlar için doğru bir yaklaşım sağlar uzay yörünge . Newton'un hareket kanunları klasik mekaniğin temellerini yatıp üç fizik yasalarını kapsayan, aynı zamanda yerçekimi etkisi dayanmaktadır.
Sırasında büyük birleşme çağında , yerçekimi ayrılmış electronuclear kuvvet . Yerçekimi dört temel kuvvetten en zayıf olduğu, ve (güçlü ya da zayıf kuvvet aksine) sınırsız aralığı var gibi görünüyor. Yerçekimi kuvveti güçlü kuvvet (yani, yerçekimi zayıf büyüklük 38 emir) yaklaşık 10 -38 kat gücü, elektromanyetik kuvvetin 10 -36 kat gücü ve zayıf kuvveti 10 -29 kat gücüdür. Sonuç olarak, ağırlık atom parçacıkların davranışı üzerinde ihmal edilebilir bir etkisi vardır, ve günlük maddenin iç özelliklerinin belirlenmesinde bir rol oynamaz. Öte yandan, yerçekimi o da dahil olmak üzere astronomik cisimlerin oluşum nedeni, şekli, ve yörünge (yörünge) olduğu, makroskopik ölçekte egemen güçtür asteroitler , kuyruklu yıldızlar , gezegenler , yıldız ve galaksiler . Bu Dünya'yı ve diğer gezegenlerin neden sorumlu yörüngeye neden için, Güneş Ay Dünya yörüngesine için oluşumu için gelgitler , doğal için konveksiyon , sıvı akış etkisi altında oluşur hangi yoğunluk derecesinde ve yerçekimi; için, çok yüksek sıcaklıklara yıldızlar ve gezegenler kurma iç ısıtma için güneş sistemi , galaksi , yıldız oluşumu ve evrimi ve yeryüzünde ve evrende gözlemlenen diğer çeşitli olaylar için. Her zaman çekici ve itici asla, bu sonsuz bir yelpazesi vardır; yerçekimi kütlesi ile tüm parçacıklar üzerine etki eden tek kuvvettir ve absorbe dönüştürülmüş, ya da karşı korumalı olamaz: Bu çeşitli nedenlerden dolayı böyledir. Elektromanyetizma yerçekimi çok daha güçlü olsa da bu organlara (sıfır yani, net bir elektrik yükü) iptal proton ve elektron sayısı eşit beri, elektromanyetizma, astronomik nesneler için geçerli değildir.




NightWolf









"
Atalar, bana güç ver!
"
-Nightwolf'un en Mortal Kombat (2011) Battle Cry



Nightwolf bir karakter Mortal Kombat dövüş oyunu serisi. O da yaptığı ilk Mortal Kombat 3 , ve en üretken biri haline gelmiştir Kızılderili video oyunları karakter.

Içindekiler

[ gösteri ]
Nightwolf'u Hakkında Düzenle

MK3 adlı Nightwolf'un sanat kavramı kroki Nightwolf bir olan Apache bir tarihçi ve bir şaman olarak tanıttı rağmen, geçmişte yaşamak değil, savaşçı. Gayet iyi nedeni adanmış bir gurur ve şiddetli savaşçı olduğunu ve temas halinde olduğu Raiden vizyonlar aracılığıyla. Gibi, onun gücünü artırmak için iç ve dış ruhsal enerji çekiyor. Savaş özellikleri Düzenle

Yetkileri ve özellikler Düzenle

Başlangıçta sadece Dünya'nın seçilmiş ruhlardan biri, Nightwolf Aldatma 'nin Konquest modunda onun kabile şaman olduğu ortaya çıkmıştır. Bu rol onun tekniklerinin ince ayar ile birlikte yineledi ve üzerine genişletilmiştir.
Nightwolf manevi her şeyi ile uyum içinde kesinlikle bir. O bir yay ve ruh enerji oluşturulan okları tezahür edebilir, ve aynı nitelikteki tomahawks sallıyor. O ölümler için içlerine bir ruhani yeşil alev veya kanal yıldırım ile yaptığı tomahawks yetkisi olabilir. Ruh enerji hançer atar ve kombos için MK 2011 yılında onun cephanelik eklenmiştir.
O tamamen zamanla günahlarından bir varlık arındırmak bile yapabiliyor. Onun adı için uydurma, Nightwolf de kurt ile yakın bir ilişki vardır ve onlarla iletişim kurabiliyor. Mortal Kombat Annihilation yılında, o bir kurt şeklini alabilmektedir.
yH5BAEAAAEALAAAAAABAAEAQAICTAEAOw%3D%3D


In Mortal Kombat: Diyar savunucuları , Nightwolf grubun teknisyeni olarak hizmet veren, oldukça oldukça teknoloji meraklısı olduğu gösterilmiştir. O bir konsol üzerinden açılan portallar takip olurken dünya olayları izleme, ayrıca operatörüdür. O adında bir evcil hayvan dişi kurt tarafından eşlik Kiva onu bizzat müdahale veya işgali üssü savunmak için ihtiyaç ortaya çıkarsa onun tanıdık görünüm dönüştürmek ve onun şaman yetkilerini kullanmak ile bağlar.
Mortal Kombat: Deception, tamamen onun ruhuna korurken kötü enerjileri absorbe edebilmek, Nightwolf bir Sin Eater haline bahsedilmektedir. O, bu amaçla atalarının günahlarını kullanır: evil herhangi bir varlık aşağı weighes - NetherRealm ve bağırsakları - bakılmaksızın güçlerin. Shujinko onu öldürür sonra o cehennemi alemine Onaga bağlanır.




Black-King


Black King (çizgi roman)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
: Black King, çizgi roman, sevk edebilir




Hepsi gerçek olcak diye bir şey yok tabiki ;)
 

djcapkin

Özel Üye
18 Ağu 2008
8,219
57
Türkiye
Tam Olarak Doğru mu bilemiyorum.İsminizi izin almadan kullandım şimdiden affola ustalar ;)

Forumdaki kişilerin isimleri nereden geliyor?

İlk olarak
ALcatraz' ile başlıyalım


Alcatraz Adası

1861 - 1963 yılları arasında cezaevi olarak kullanılmış bir adadır.
San Francisco Körfezi'nde sahile 2,4 km uzaklıkta 9 hektar alana yayılmış olan Alcatraz Adası, ABD'nin en ünlü hapishanelerinden biri olma özelliğini taşıdı.





Héraklés



Yunan mitolojisinde Herakles, Roma Mitolojisi'nde Herkül, Zeus ile Miken kralının kızı Alkmene'nin oğludur. Kadına aşık olan Zeus ona kocası kılığında yaklaşmıştır. Herakles'in Zeus'un ****** olduğunu anlayan Hera onunla sürekli uğraşmış ve ölümüne neden olmuştur. Herakles doğduğu günden itibaren tanrısal bir kuvvete sahiptir. Hera'nın gönderdiği iki zehirli yılanı öldürdüğünde henüz birkaç günlük bebektir.
Herakles üstün bir eğitim görmüştür. En iyi yaptığı işler ok atmak, at sürmek ve güreşmektir. 18 yaşına geldiği zaman Kitharion ormanlarında yaşayan ünlü canavarı öldürmüştür. Kendisine ödül olarak Thebai kralının kızı Megara verilmiştir. Bu kızdan üç oğlu olmuştur. Hera işe karışarak Herakles'i çıldırtmış, Herakles de kendi karısını ve çocuklarını öldürmüştür. Suçlarından arınması için Miken kralının hizmetine girip, onun her istediğini yapması gerekmiştir. Kralın Herakles'e yaptırdığı 12 işe mitolojide Herakles'in 12 görevi veya işleri denir. Ayrıca çok güçlü bir karakter olarak da bilinir.
12 Görev

Bu 12 görev şunlardır:

  1. Nemean arslanı'nı yenmek (efsaneye göre aslanın postu sadece kendi pençesiyle kesilebilir).
  2. Lerna gölündeki Hydra'yı öldürmek.
  3. Artemis'in kutsal hayvanlarından Kyreneia Geyiğini yakalamak.
  4. Erymanthian dağında yaşayan büyük yaban domuzunu ağla tutmak.
  5. Augias'ın ahırlarını bir günde temizlemek. (İki büyük ırmağın yataklarını değiştirip ahırlardan geçirerek.)
  6. Stymphalos'da yaşayan ve o bölgedeki insanların rahatını kaçıran Stymphalian Kuşları Athena'nın yardımıyla kovmak.
  7. Girit'e gidip Poseidon'un Minos'a verdiği azgın Girit Boğası'nı getirmek
  8. Troya kralı Diomedes'in emrine girip troya halkına eziyet çektrien , Hellospontos Boğazı'nda yaşayan deniz canavarını öldürerek Troya halkını beladan kurtarmış ancak Diomedes'in ona, azarlayıcı tutumu karşısında cezalandırıp öldürmüş ve Troya'nın yanması için lanetler savurmuştur .
  9. Amazonlar kraliçesi Hippolyta'dan kemerini almak. Kemeri almak için kraliçe ile anlaşmış, ancak Hera'nın kışkırtmasıyla Amazonlar, Herakles'e saldırmış, Herakles de kraliçeyi öldürmek zorunda kalmıştır.
  10. Okeanos'un bir adasında bulunan 3 gövdeli dev Geryoneus'un sığırlarını çalmak.
  11. Hesperidler'in altın elmalarını getirmek. Elmaları almak için altın elma ağacını koruyan kızları ve daha da önemlisi onların ejderini geçmesi gerekiyordu. Bunun için Herakles altın elmaların koruyucusu olan kızların babası Atlas'a gider ama o da biraz kurnaz davranarak Herakles'le bir anlaşma yapar.
  12. Hades'in ölüler ülkesini koruyan Kerberos adlı köpeği yeryüzüne çıkarmak.







'Black-Ghost

Siyah hayalet knifefish, Apteronotus albifrons, bir olan tropikal balık ait hayalet knifefish aile ( Apteronotidae ). Onlar köken Güney Amerika'da içinde Amazon Havzası içinde Peru ve gelen Venezüella ile Paraguay de Parana Nehri . Onlar popüler hale geliyor akvaryumunda . Balık kuyruğunu iki beyaz halkalar dışında bütün siyah ve bazen onun sırtından aşağı bir şerit içine uzatabilirsiniz onun burnuna bir beyaz ateş vardır. Bu alt tarafında, uzun dalgalı yüzgeç ağırlıklı hareket eder. Bu (50 cm), 20 maksimum uzunluğu büyüyecek. Bu terazi yoktur.
Siyah hayalet bıçak balık gece. Onlar are zayıf elektrikli balık , böcek larvaları bulmak için kendi vücut uzunluğu üzerine dağıtılmış bir elektrik organı ve reseptörlerini kullanabilirsiniz. [1]


Apteronotus albifrons (Black Ghost Knifefish)
blackghost.png






GökTürk

552-744 yılları arasında Orta Asya ve Çin'de hükümdarlık sürdürmüş bir Türk devletidir.[1]
Türk adı bugün kullandığımız şekli ile ilk kez Göktürkler dönemine ait Orhun Yazıtları'nda geçmektedir. "Türk" adıyla kurulmuş ilk ve Türk adını resmi devlet ismi şekliyle kullanan ilk Türk devletidir.[9][10] Devletin kurucusu ve ilk önderi Bumin Kağan'dır. Bumin Kağan'ın kardeşi İstemi Kağan ülkenin batı kanadını yönetirdi. Göktürkler komşuları olan Çin, Sasani (İran) ve Bizans İmparatorluğu ile askeri, siyasi ve ekonomik ilişkiler kurdular.



g-kt-rk-devleti-haritas-.jpg


Göktürkler, M.S. 542'ye kadar Altay Dağları'nın güney eteklerinde yaşamışlardır. Çin kaynakları, ittifakla Göktürklerin Hunlardan geldiğini ifade etmektedir. Göktürkler, "Aşina" adını taşıyan ve kelime anlamı olarak kurt neslini ifade eden bir Hun ailesine mensupturlar. Kurt, Oğuz Kağan Destanı'ında yol gösterici olarak ifade edilmektedir.[11] Göktürk Kağanlığı 552-745 yılları arasında varlığını sürdürdü. Çin'in Sien-pi kökenli Kuzey Chou, Kuzey Chi, Sui ve Tang hanedanları ile uzun süre savaşmıştı. Kardeş kavgaları, diğer Türk halklarıyla arasında yapılan savaşlar, iç savaşlar ve Çinliler ile olan uzun savaşlar devletin yıkılmasına neden oldu.


dexterli


Dexter, ilk olarak 1 Ekim 2006'da Showtime kanalında gösterilmeye başlayan Amerikan drama dizisidir. Dexter Morgan (Michael C. Hall), Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analizcisi olarak çalışan, aynı zamanda bir seri katil olarak gizli bir hayat sürdürüyor. Miami' de geçen hikaye Jeff Lindsay'in Dexter romanlarının ilki olan Darkly Dreaming Dexter romanından uyarlanmıştır. Sonraki sezonları Lindsay' in romanlarından bağımsız olarak yapılmıştır. Dizinin ilk bölümünü yazan James Manos tarafından televizyona uyarlanmıştır.
Dexter dizisi geniş eleştiriler ve popülerlik kazanmıştır. Showtime dörüncü sezonda bugüne kadar en çok izlenen bölümüne imza atmıştır, 2.6 milyon izleyici ile rekor kıran dizi 13 Aralık 2009 tarihinde kendi sezon finali yayınlandı. Michael C. Hall, Altın Küre de dahil olmak üzere Dexter rolüyle birçok ödüle layık görüldü ve adaylık aldı. 8. sezonun galası 3 milyon izleyici ile şimdiye kadar Dexter'daki en çok izlenen bölüm oldu.
Ocak 2013'te, Showtime Dexter'in sekizinci sezonunun 30 Haziran tarihinde başlayacağını duyurdu. Nisan 2013 yılından itibaren devam eden spekülasyonlar ardından, Showtime sekizinci sezonun Dexter'ın son sezon olacağını açıkladı ve 23 Eylül 2013 tarihinde yayınlanan final bölümü ile izleyicilerine veda etti.

dexter_by_krio0ut-d2yqr97.jpg


Reflection



Yılında bilgisayar bilimleri , yansıma bir yeteneği olan bilgisayar programı (bkz. incelemek için iç gözlem tipi ) ve yapısını ve davranışlarını (özellikle değerler, ****-veri, özellikleri ve işlevleri) değiştirmek nesneye de zamanı . [1] Yansıma en yaygın gibi yüksek seviyeli sanal makine programlama dillerinde kullanılan Smalltalk ve betik dilleri ve ayrıca açıkça yazdığınız veya statik yazdığınız gibi programlama dilleri Java , ML , Haskell , C # , gidin ve Scala .



End of Year Reflection








Tarihsel arka plan

Eski bilgisayarlar kendi yerel programlanmıştır montaj dilde bu özgün mimarileri veri olarak talimatları tayin ve kullanarak programlanmış olabilir gibi doğal yansıtıcı, kendini değiştirme kodu . Programlama C gibi yüksek seviyeli diller taşındı gibi, bu yansıtıcı yeteneği (dışında kayboldu zararlı yazılım kendi türü sistemlerinde yerleşik yansıması ile programlama dilleri ortaya kadar).
Brian Cantwell Smith 'in 1982 doktora tezi [2] [3] hesaplama yansıma kavramını tanıttı programlama dilleri ve kavramı ****-dairesel tercüman bir bileşeni olarak 3-Lisp'te .

-SiPaHi-


Sipahi (Osmanlı Türkçesi:
سپاهی) Osmanlı ordusunun ağır süvari sınıfı askeri. Tımar sahibi olan Tımarlı Sipahiler ve Kapıkulu Ocağı'na bağlı Kapıkulu Sipahileri olmak üzere ikiye ayrılır.




Tımarlı Sipahiler

Klasik çağ Osmanlı ordusunun belkemiğini oluşturan Tımarlı Sipahiler, ordu içindeki en kalabalık asker sınıfını oluşturur. Tımarlı sipahilerin Osmanlı askeri ve idari sistemi içindeki konumları Avrupalı tarihçilerce Orta Çağ Avrupası'nın şövalye sistemi ile karşılaştırılmalarına ve bazı kaynaklarda "Osmanlı şövalyeleri" olarak tanımlanmalarına neden olmuştur.


Fearlessleon

Galiba bir oyun karakteri fazla bir bilgi bulamadım.
GravityForce


Yerçekimi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu makalede, doğal fenomen ilgili. Diğer kullanımlar için, bkz: Yerçekimi (anlam ayrımı) .
"Gravity" burada yönlendirir. Diğer kullanımlar için, bkz Gravity (anlam ayrımı) .
"Çekim Yasası" ve "Yerçekimi Kanunları" burada yönlendirir. Diğer kullanımlar için, bkz Yerçekimi Kanunu (anlam ayrımı) .

220px--Apollo_15_feather_and_hammer_drop.ogg.jpg


Çekiç ve tüy damla: Apollo 15 astronotu David Scott Ay'da Galileo'nun ünlü yerçekimi deneyini yeniden. (1.38 MB , OGG / Theora formatında).


Gravitasyon veya yerçekimi, bir olan doğal bir fenomen tüm hangi fiziksel organları birbirlerini çekerler. Bu en yaygın tanınan verir ve ajan olarak yaşanan kilo fiziksel nesneler ve fiziksel nesnelerin neden düşmek yükseklikten düştü yere doğru.
Bu çekim kuvveti, kütlesiz aracılık ettiği varsayılmaktadır spin-2 adı verilen parçacık çekimsel . Yerçekimi dört biridir temel kuvvetleri ile birlikte doğanın, elektromanyetizma , ve nükleer güçlü kuvvet ve zayıf kuvvet . Halk dilinde, yerçekimi madde (kütle) ya da enerji ile tüm fiziksel nesneler üzerinde ve arasında hareket cazibe bir güçtür. Modern fiziğin , kütleçekim en doğru tarafından açıklanan genel görelilik teorisinin yerçekimi fenomen eğrilik bir sonucu olduğunu iddia Einstein tarafından önerilen uzayzamanında . Bir peşinde her şeyin teorisi , daha genel bir teori haline genel görelilik ve kuantum mekaniği (veya kuantum alan teorisi) birleştirilmesi kuantum yerçekimi aktif bir araştırma alanı haline gelmiştir. Newton'un evrensel çekim kanunu önermeleri ki yerçekimi kuvveti iki kitle organları doğrudan orantılı onların kitlelerin ürün ve ters orantılı için meydanın bir mesafe aralarında. Bu da dahil olmak üzere çoğu fiziksel durumlar için doğru bir yaklaşım sağlar uzay yörünge . Newton'un hareket kanunları klasik mekaniğin temellerini yatıp üç fizik yasalarını kapsayan, aynı zamanda yerçekimi etkisi dayanmaktadır.
Sırasında büyük birleşme çağında , yerçekimi ayrılmış electronuclear kuvvet . Yerçekimi dört temel kuvvetten en zayıf olduğu, ve (güçlü ya da zayıf kuvvet aksine) sınırsız aralığı var gibi görünüyor. Yerçekimi kuvveti güçlü kuvvet (yani, yerçekimi zayıf büyüklük 38 emir) yaklaşık 10 -38 kat gücü, elektromanyetik kuvvetin 10 -36 kat gücü ve zayıf kuvveti 10 -29 kat gücüdür. Sonuç olarak, ağırlık atom parçacıkların davranışı üzerinde ihmal edilebilir bir etkisi vardır, ve günlük maddenin iç özelliklerinin belirlenmesinde bir rol oynamaz. Öte yandan, yerçekimi o da dahil olmak üzere astronomik cisimlerin oluşum nedeni, şekli, ve yörünge (yörünge) olduğu, makroskopik ölçekte egemen güçtür asteroitler , kuyruklu yıldızlar , gezegenler , yıldız ve galaksiler . Bu Dünya'yı ve diğer gezegenlerin neden sorumlu yörüngeye neden için, Güneş Ay Dünya yörüngesine için oluşumu için gelgitler , doğal için konveksiyon , sıvı akış etkisi altında oluşur hangi yoğunluk derecesinde ve yerçekimi; için, çok yüksek sıcaklıklara yıldızlar ve gezegenler kurma iç ısıtma için güneş sistemi , galaksi , yıldız oluşumu ve evrimi ve yeryüzünde ve evrende gözlemlenen diğer çeşitli olaylar için. Her zaman çekici ve itici asla, bu sonsuz bir yelpazesi vardır; yerçekimi kütlesi ile tüm parçacıklar üzerine etki eden tek kuvvettir ve absorbe dönüştürülmüş, ya da karşı korumalı olamaz: Bu çeşitli nedenlerden dolayı böyledir. Elektromanyetizma yerçekimi çok daha güçlü olsa da bu organlara (sıfır yani, net bir elektrik yükü) iptal proton ve elektron sayısı eşit beri, elektromanyetizma, astronomik nesneler için geçerli değildir.




NightWolf









"
Atalar, bana güç ver!
"
-Nightwolf'un en Mortal Kombat (2011) Battle Cry



Nightwolf bir karakter Mortal Kombat dövüş oyunu serisi. O da yaptığı ilk Mortal Kombat 3 , ve en üretken biri haline gelmiştir Kızılderili video oyunları karakter.

Içindekiler

[ gösteri ]
Nightwolf'u Hakkında Düzenle

MK3 adlı Nightwolf'un sanat kavramı kroki Nightwolf bir olan Apache bir tarihçi ve bir şaman olarak tanıttı rağmen, geçmişte yaşamak değil, savaşçı. Gayet iyi nedeni adanmış bir gurur ve şiddetli savaşçı olduğunu ve temas halinde olduğu Raiden vizyonlar aracılığıyla. Gibi, onun gücünü artırmak için iç ve dış ruhsal enerji çekiyor. Savaş özellikleri Düzenle

Yetkileri ve özellikler Düzenle

Başlangıçta sadece Dünya'nın seçilmiş ruhlardan biri, Nightwolf Aldatma 'nin Konquest modunda onun kabile şaman olduğu ortaya çıkmıştır. Bu rol onun tekniklerinin ince ayar ile birlikte yineledi ve üzerine genişletilmiştir.
Nightwolf manevi her şeyi ile uyum içinde kesinlikle bir. O bir yay ve ruh enerji oluşturulan okları tezahür edebilir, ve aynı nitelikteki tomahawks sallıyor. O ölümler için içlerine bir ruhani yeşil alev veya kanal yıldırım ile yaptığı tomahawks yetkisi olabilir. Ruh enerji hançer atar ve kombos için MK 2011 yılında onun cephanelik eklenmiştir.
O tamamen zamanla günahlarından bir varlık arındırmak bile yapabiliyor. Onun adı için uydurma, Nightwolf de kurt ile yakın bir ilişki vardır ve onlarla iletişim kurabiliyor. Mortal Kombat Annihilation yılında, o bir kurt şeklini alabilmektedir.
yH5BAEAAAEALAAAAAABAAEAQAICTAEAOw%3D%3D


In Mortal Kombat: Diyar savunucuları , Nightwolf grubun teknisyeni olarak hizmet veren, oldukça oldukça teknoloji meraklısı olduğu gösterilmiştir. O bir konsol üzerinden açılan portallar takip olurken dünya olayları izleme, ayrıca operatörüdür. O adında bir evcil hayvan dişi kurt tarafından eşlik Kiva onu bizzat müdahale veya işgali üssü savunmak için ihtiyaç ortaya çıkarsa onun tanıdık görünüm dönüştürmek ve onun şaman yetkilerini kullanmak ile bağlar.
Mortal Kombat: Deception, tamamen onun ruhuna korurken kötü enerjileri absorbe edebilmek, Nightwolf bir Sin Eater haline bahsedilmektedir. O, bu amaçla atalarının günahlarını kullanır: evil herhangi bir varlık aşağı weighes - NetherRealm ve bağırsakları - bakılmaksızın güçlerin. Shujinko onu öldürür sonra o cehennemi alemine Onaga bağlanır.




Black-King


Black King (çizgi roman)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
: Black King, çizgi roman, sevk edebilir




Hepsi gerçek olcak diye bir şey yok tabiki ;)




Eline Sağlik Hocam ;)
 

TURKSTFN

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Nis 2013
23,056
1
Bazileri tutmamış ama araştırmak güzeldir Ellerine sağlık :)
 

Dexterli

Kıdemli Üye
25 May 2013
2,762
467
evet dogrudur dexter dizisi sayesinde bu nicki koydum kendime güzel konu eline saglık :)
 

NightWolf

Emektar
27 Ara 2005
722
11
about:home
Sene kaçtı tam hatırlamıyorum ama o zamanlar çalıştığım iş yerindeki arkadaşla beraber mortol kombat oynuyorduk ve nick ordan kalma :) şimdi bakınca biraz çoçukca bi nick gibi geliyor ama artık değiştirmekte olmaz :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.