Galaxy Note 3 Neo İçin Android 5.1 Lollipop Çıktı

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
LElkrV.jpg


Samsung'un uygun fiyatlı Note varyantı Galaxy Note 3 Neo için, uzun zamandır beklenen Android 5.1 Lollipop güncellemesi çıktı.

Android 6.0 Marsmallow sürümünün duyurulmasının üzerinden yavaş yavaş vakit geçmeye başlamışken, Samsung tarafından Android 5.1 Lollipop güncellemeleri gelmeye devam ediyor. Samsung, Galaxy Note 3 Neo modeli için uzun zamandır beklenen Android 5.1.1 Lollipop güncellemesini dağıtmaya başladı.

Güney Kore'de OTA ile dağıtılmaya başlanan güncelleme SM-N750L, SM-N750K, ve SM-N750S model numaralı cihazlara Kies üzerinden kurulabiliyor. ROM çıktıktan sonra ayrıca ODIN üzerinden de yükleyebilirsiniz.

Yaklaşık 900 MB boyuta sahip olan Android 5.1 Lollipop güncellemesi, Galaxy Note 3 Neo'ya daha yüksek batarya ömrü ve performans getiriyor. Ayrıca cihazdaki arayüzün görünümü de Note 4 modeline benzer bir şekilde gelmiş durumda.
 

Byangraf

Yeni üye
21 Eki 2015
6
0
böyle bir sürüm cıkmadı arkadaşım 5.0 en soon ve en güncel sürümdür daha farklı bir sürüm desteğide gelmeyecekk
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.