Galaxy S8 ve S8 Plus için Android 9 Pie Yayınlandı!

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
galaxy-s8-germany-pie-update-263x540.jpg


Samsung, amiral gemi modelleri için ilk adımı Ocak ayında yani geçtiğimiz ay atarak Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 modelleri için Android Pie‘yi yayınlamıştı.

Tabi, bu iki cihazın güncellemeyi alması ile birlikte gözler Galaxy Note 8 ve S8’e çevrilmişti. Geçtiğimiz hafta Note 8 için güncellemeyi yayınlayan Samsung bu kez Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri için Android Pie güncellemesini yayınladı. Uzun bir bekleyişin ardından yayınlanan güncelleme ilk olarak Almanya’da kullanıma sunuldu. S8 için G950FXXU4DSBA sürüm numarasına sahip olan güncelleme, S8 Plus modelinde ise G955FXXU4DSBA sürüm numarasını taşıyor.

SM-G950F ve SM-G955F için yayınlanan güncelleme Şubat 2019 güvenlik yamalarına ev sahipliği yapıyor. Android Pie’nin beraberinde getirdiği yeniliklerin yanı sıra en büyük değişiklik One UI ile kullanıcı arayüzünde meydana geliyor. Samsung yeni kullanıcı arayüzü One UI ile görünümü daha da sadeleştirip, tek elle kullanım kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ve bu yeni arayüz birçok kullanıcının beğenisini kazanmayı başardı gibi görünüyor.

Samsung’un resmi internet sitelerinden birisi olan guncelmiyiz.com adresinde S8 ve S8 Plus modelleri için Android Pie güncellemesinin Türkiye’de yayınlanacağı tarih olarak 1 Mart 2019’u görüyoruz. Tabi bu tarihte değişikliğe gidilebilir.


https://www.sammobile.com/2019/02/2...xy-s8-android-pie-update-released-in-germany/
 

fazeL

Katılımcı Üye
24 Eyl 2016
735
26
Ordugâh
Umarım açıkları ve hataları bu sürümle ortadan kaldırırlar. Zira android kullanılmaz hale geliyor.
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,442
7
2,055
35
Osmaniye 80
Bn güncelledim ve dün cihaz müşteri hizmetlerini aradım sövdüm güzelce telefonun içine ettiler özelliklen SES AYAR systemi berbat güncelliyenler görecektir ilk fark edecekleri sıkıntı budur
 

erensen

Üye
7 Nis 2016
201
0
Manhattan
Bn güncelledim ve dün cihaz müşteri hizmetlerini aradım sövdüm güzelce telefonun içine ettiler özelliklen SES AYAR systemi berbat güncelliyenler görecektir ilk fark edecekleri sıkıntı budur

Evet çok kötü olmuş oyunlarda sesi kendimiz kontrol edemiyoruz. Tuşlarla kontrol u zorunlu kılmışlar. Navigate gestures te biraz sıkıntılı olmuş ve telefon arada sırada geçişlerde takılıp ses çıkartmaya başladı..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.