General Mobile Şebeke

ramazan102

Yeni üye
26 Ara 2015
4
0
Merhaba Arkadaşlar General Mobile GM5 Plus kullanıcısıyım Telefonumun
Şebeke Sorunu var Bazen Geliyor Bazen Gidiyor Vodafone hat kullanıyorum Çözüm önerileriniz nedir?
 

ByMefta

Uzman üye
23 Eyl 2009
1,540
0
Bende General Mobile Gm5d 4.5g modeli . Bende herhangibir sıkıntı yok .Şöyle bişi var hattın vodafone ise kesin bişi diyemem . Vodafone sinyalleri dansöz gibi oynuyor.Başka hat takara denersen garanti olur.
 

nkral

Yeni üye
25 Eki 2015
25
0
çin menşeili telefonlarda genelde şebekenin bütün frekensları yer almıyor bundan kaynaklı birden şebeke full gösteriyor yada sinyal azaldığında sadece bi frekansta kalıyor bunu telefon alırken hangi şebeke modlarında en çok frekansı destekleyen telefonu seçmenz gerekmektedir ama türkiyede genelde sadece 3g 4.5 g diye satılıyor bundan kaynaklı böyle bi sorunla karşı karşıya kalıyorsun
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.