Gezi Parkı Hakkında

TheKar1zma

Özel Üye
1 Eki 2012
9,317
50
-

İlk başlarda destek verdim ama artık işin suyu çıkmaya başladı...Eylem İç Savaşa doğru yöneldi... PKKLISI DHKCPLİSİ ve dış güçlerin istedikleri oluyor... Bu ülkeyi anca bu şekilde mahvedebilirlerdi oda yavaş yavaş olacak sanırım....

Ve ;

Orada polisle çatışıyorlar ya polislerden birkaçı yaralanıyor ya o zaman iyi okuyun:

Başınız sıkıştığında, yardıma ihtiyacınız olduğunda, polisi aramayın o zaman.... Nasıl olsa suçlu polis olarak gösterildi....

VE Bir Polis Şehit Olduğunda ağlamayın... timsah göz yaşları akıtmayın...

normal eylemin dışına çıkan bu eylem ülkeyi bölmek isteyenlerin eylemidir.... Her lafa inanıp dolduruşa gelmeyin...

Rabbim Sonumuzu Hayır Eylesin...

(NOT:Şahsi görüşümdür. Katılırsın yada Katılmazsın ama Saygı Duymak Zorundasın...)

İyi Forumlar...
 

0101001

Uzman üye
16 Ağu 2012
1,807
2
Bu olay sadece ilk gün gerçek amacına hizmet etmiştir ama bunu hala anlamayanlar var onlarca şehit verdik biri çıkıp yürüyüş yapmadı olay devletle savaş olunca herkes orda.
 

TheKar1zma

Özel Üye
1 Eki 2012
9,317
50
-
Gezi parkında sadece oturma ve kitap okumayla başlayan eylemlere polis çadırları yakarak ve biber gazı il müdahele etti merak etme gerekince böyle yalaka şerefsizlerden yardım istemeyizde onlar için üzülmeyizde!

Bence sen ilk önce haddini bilmene bak dostum... Neler söylediğine dikkat et

şerefsiz dediğin bu ülkenin POLİSİ , GÜVENLİK GÜÇLERİ'dir...
 

sezgin1444

Kıdemli Üye
3 Şub 2012
3,061
4
f3nr1r@R00T
Görevi halkı korumak olan güvenlik güçleri halka biber gazı plastik mermi ve su ile saldırıyor akp yalakasından başka birşey değiller


HEPSİ İÇİN SÖYLEMİYORUM BUNU AMA BİRÇOĞU ÖYLE!




Askerler bile onlara izin vermiyor bazı yerlerde.
 

-PaTRoN-

Kıdemli Üye
8 Eyl 2009
3,043
1
LET'S BATTLE
Arkadaşlar fırsatçılara izin vermeyin.
+ Gündemi bahane edip yazı yazarken forum kuralları dışına çıkıyorsunuz sonuçlarına katlanırsınız gündem forum kurallarını etkileyemez bunu bilin.
 

NGo

Yeni üye
2 May 2013
35
0
Sence polisler orada keyfi bir müdalede mi buluyorlar ? Fikrimce polis gereksiz bir baskı yaptı ama bunun suçlusu polis değil emri verendir ...
 

0101001

Uzman üye
16 Ağu 2012
1,807
2
Bakın ilk gün plis bir şey yaptımı hayır ya haberlerde falangörmediniz mi herkes oturdu kitabını okudu tamam buraya kadar normal ertesi gün adam sapanlarla molotoflarla gelsin poliste izin versin öylemi dengesiz dengesiz konuşmayın cahilliğinizi açıca vurmayın.
 

sezgin1444

Kıdemli Üye
3 Şub 2012
3,061
4
f3nr1r@R00T
Bakın ilk gün plis bir şey yaptımı hayır ya haberlerde falangörmediniz mi herkes oturdu kitabını okudu tamam buraya kadar normal ertesi gün adam sapanlarla molotoflarla gelsin poliste izin versin öylemi dengesiz dengesiz konuşmayın cahilliğinizi açıca vurmayın.

sabah daha onlar uyanmadan gazlarla ve çadırları yakan bendim dmi ztn :)
 

TheKar1zma

Özel Üye
1 Eki 2012
9,317
50
-
Ben bu konuyu siz tartışın diye açmadım beyler...

Herkesin görüşü kendinedir...

Görüşünüzü yazarsınız saygı çerçevesinde konuşursunuz olay bu...

Yoksa konuyu kilitleyecem haberiniz olsun
 

horanta

Katılımcı Üye
9 Ocak 2013
599
0
Gaziantep
@thekar1zma haklısın kardeş zaten mahkeme yürütmeyi durdurdu daha neyin davasını çalıyorlar anlamadımki fırsatçılar için vazgeçilmez günlerden oldu.Bide şu terör bittikten sonra çıksaydı keşke
 

Unauthorized

Kıdemli Üye
14 Eki 2011
2,602
3
C:\
Sezgin bence gerekli tuzaklara düşmüşsün böyle eylemler savaşmak için değil fikirleri belli etmek içindir. Artık Suyu çıktı Sonumuz yıkılan arap ülkelerine dönecek ordanda manda zaten.
 

Unauthorized

Kıdemli Üye
14 Eki 2011
2,602
3
C:\
Bazıları tayyip gibilerini kullanarak karıştırdı ortalığı sağ var dedi sol var dedi sen lazsın sen çerkezsin dedi sonra yıkıldılar Düşmeyin Bu Tuzaklara.
 

Beyza1

Üye
22 May 2013
82
0
Oraya gidib asil amaclari o Gezi Parki icin protesto degil, ortaligi karistirmaya calisnlarai daha önce gazeteciler gözlemlemis.
Polislerde emir kuludur, Asker ile polisi birbirine catistirmaya calistiran dis güclerin isi bu.
Aslinda insanlar caresiz ve SASkin, kimin suclu kimin sucsuz oldugunu bilmeyenler böyle kategorize etmeye ve hukümeti düsürmeye calismak isteyenlerin oyunlarina gelebiliyorlar cok cabuk.
Cehalet nede olsa beles.
 

sezgin1444

Kıdemli Üye
3 Şub 2012
3,061
4
f3nr1r@R00T
Kendinizi iyi inandırmışsınız bu yalanlara size söyleyecek birşey yok yni.!


Çobansız sürü olmaz diyorsun haklısın sizin çobanınız korkudan açıklama bile yapamıyor içeride dediklerin çıkınca görürsünüz kim çobanmış kim sürüymüş adamlar yurt dışından saman ithal ediyorlar tabi haklılar onlarda baksanıza ülkemizde ne kadar koyun sürüs varmış aç!

2 Paket makarna 1 kömür için vatanını satan sizlere bırakılmaz bu ülke merak etmeyin!!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.