Gizli Dosylarınızı .mp3 Formatında Saklayın | DeepSound

Edros Detretus

Kıdemli Üye
25 Haz 2009
2,456
31
/var/named
¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸​

Arkadaşlar merhabalar;

Bu konumda sizlerle beraber gizli dosyalarımızı, daha doğrusu gizlemek istediğimiz dosyaları .mp3 formatındaki bir müzik dosyasının arkasına saklamayı, gerektiğinde geri oradan kurtarmayı paylaşacağım. Üstelik .mp3 formatındaki müzik dosyamızda herhangi bir bozukluk olmayacak yani çift tıkladığımız vakit müziğimiz çalmaya da devam edecektir. :)

Başlayalım;


1 - Öncelikle sizler ile paylaşacağım DeepSound 2.0 isimli programın kurulumunu gerçekleşitiriyoruz. ( Next->Next->Next->Finish :) )

CMCsk0.png


2 - Gizlemek istediğimiz dosylarımızı bir .rar dosyası içerisinde sıkıştırıyoruz.

CMC4gG.png


3 - Sizler ile paylaştığım DeepSound 2.0 programını başlatıyoruz ve sağ üst köşedeki "Settings" bölümünden "Output Directory" kısmından dosyamızın kayıt edileceği yolu seçtikten sonra "Ok" butonuna basıyoruz.

CMSuGp.png


4 - Sol üst köşedeki "Open carrier files" butonuna tıkladıktan sonra açılan pencereden kullanacağımız müzik dosyasını seçtikten sonra "Aç" butonuna tıklayarak ilerliyoruz.

CMSWiN.png


5 - "Add secret files" butonu ile müzik dosyasına gizlemek istediğimiz dosyalarımızı seçtikten sonra "Aç" butonuna tıklıyoruz.

CMYXIb.png

6 - "Output format" bölümünden gizlenecek olan dosyların gizlendiği dosyanın türünü seçerek "Output directory" bölümünden ise kayıt için seçtiğimiz yolu kontrol ediyoruz. "Encode secret files" butonunu kullanarak dosyamızı belirttiğimiz konumda oluşturuyoruz. Oluşturduğunuz bu dosya artık gizlemek istediğiniz dosyaları içerisinde barındıran bir müzik dosyasıdır, çift tıklama ile çalıştırıp müziğin sorunsuz bir şekilde çaldığını, herhangi bir şekilde icon vs. değişiminin olmadığını test edebilirsiniz.

Dipnot : 1* ile gösterilen basamakta "Encrypt secret files (AES 256)" yı işaretledikten sonra dosyanızı şifreleyebilirsiniz.

CMYGON.png



¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸​


Gizli Dosyaları Geri Getirme :​


1 - DeepSound 2.0 Programını çalıştırdıktan sonra "Open carrier files" butonuna tıklayıp dosyaların gizlendiği müzik dosyamızı seçiyoruz ve "Aç" a tıklayarak ilerliyoruz.

CMxCZy.png

2 - Alt panelden çıkartmak istediğimiz dosyayı seçtikten sonra "Extract secret files" butonuna tıkladığımızda müzik dosyası içerisine saklanan dosyalarımız önceden belirlediğimiz bilgisayar bölümüne çıkarılacaktır.

CMYWi6.png


¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸​


Gerekli Dosyalar : TIKLA

Alternatif : TIKLA

VirusTotal : TIKLA

TheEnd.png

Saygılarımla...:Smiley1007:​
 
Son düzenleme:

Foint

Üye
15 Haz 2020
139
0
Bermuda
Okumadım listeye aldım okuyacağım. mp3 formatında saklayacağımız dosya zaten mp3 formatındaysa?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.