Gizli İlimler

Vixen.0

Yeni üye
24 May 2024
8
0
Gizli ilimleri, metafiziksel durumları, başka alemleri ve bu gibi konuları derinlemesine nasıl öğrenebilirim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ElChapoİpV4

Asistan Moderatör
10 Tem 2021
713
8
819
24
İlimleri öğrenmek için gizlisine falan gerek yok. Buhari oku, ibni sina oku. Din felsefesine gir devamı gelir kardeşim
 

OBT is HeRYerDe

Kıdemli Üye
11 Ara 2020
2,677
9
1,533
Havas , Cifir Gibi İlimler Öğrenmek Her Kişiye Göre Değildir. Yaparım Diyorsan Temelden Havas Hocalarından Yardım Alman Gerekli.
 

lyxG

Anka Team Junior
15 Ocak 2019
303
1
74
valla baktım azıcık havas okulu diye birşey çıktı, adamlar herşeyi eksik v.s yazmışlar ama bir hack forumuna danışmaktansa gidip de böyle yerlere danışmak daha mantıklı gibi
 

PRF DR

Üye
26 May 2024
73
1
30
Sahaflarda eski havas ve cibir kitaplarını temin edip öğrenebilirsin sana önerim 1923 den önce basılan kitapları okuman(bu tarihten sonra yazılan kitaplar sansürlü veyahut urafe) fakat her insanın masum olmadığı gibi her kitapta masum değildir (rahmani değil) okurken yapılanların şeytani olup olmadığından emin olman lazım.

gizli ilimlerin esinlendiği kaynağı bulabilirsen çok hoş olur ama unutma şuan ki dolaşımda olan baskıları sansürlü işe yaramaz.


816nzFAZ-lS._AC_UF894,1000_QL80_.jpg
 

'GÖKKURT

Katılımcı Üye
10 Şub 2019
360
3
230
Hz Ebubekir " bir kimsenin bilmediği halde dini ilimler hakkında konuşması ( günümüz herkes fetva veriyo aklina göre ) , yüzme bilmeyen bir insanın okyanusa atlamasindan kötüdür " der. Yüzme bilmeyen ölür dünyası gider , ancak fetva verenin ahireti gider ... Burda ders alacağın kişi, kitap çok önemli sonrası sıkıntı çünkü ...Rabbi Teâlâ ilmi isteyene , zenginliği istediğime veririm der ... Buradaki bir pentester yada devoleper aylarını yıllarını verip bu hale gelmistir ... Batıni ilimleri talep etmen hoş olabilir ancak her şeyin bir bedeli vardır ... 60 kilo olarak 100 kilo kaldıramam gücüm yetmez der cekilirsin fakat manevi ilimde haddini bilmezsen telef olup gidersin ... Muhib hududu kestiremez , dehlizleri bilemez .. Sonrasi Şiraze kayar .. meczup oldu derler ... Her kişinin bir manevi gücü vardır , sen buna aura de .. Yaradılışın nispetinde bir şeyler olabilir ancak Rabbisinin de bir kuralı vardır ... Zahiri ilmi kişi seçer, LEDUNNİ İLİM KİŞİYİ SEÇER ... Neyse hayırlısı bakalım ...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.