GoogLe ' ın İşimize Yarayacak BiLinmeyen Özellikleri ( ResimLi )

GÖKBERX

Uzman üye
4 Ara 2006
1,195
40
verildiyse özür dilerim döküman bölümü yoqtu bende buraya koyim dedim:D

oogle nin İşimize Yarayacak Bilinmeyen Özellikleri

Rapidshare sitesini büyük dosyaları transfer etmek amacıyla sıklıkla kullanıyoruz. Programlar, müzikler, videolar, ve buna benzer diğer dosyalarınız bu yolla indirilebilir oluyor. Google'ı kullanarak diğer insanların indirilmesi için ne bıraktıklarını arayabilirsiniz.Rapidshare'deki dosya adları, url'ler; anlayacağınız, bunları dosya ismine göre aramak çok kolay hale geliyor.
Bir örnekle konuyu açıklayalım :

Diyelim ki Rihanna'ya ait şarkıları rapidshare'i kullanarak indirmek istiyoruz..Linkleri aramak için google'a şunları yazıyoruz:

+inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.com rihanna

1copyfr1.jpg


2copyqy6.jpg


3copyhn7.jpg


Tüm kullanmaya hazır videoları görmek için:

+inurl:avi|mpg|wmv site:rapidshare.com

Bütün sıkıştırılmış dosyaları ve programları görmek için:

+inurl:exe|rar|zip site:rapidshare.com

Örnek olarak 4shared.com'a upload ettiğim videolar için arama yaptığım sonuçları gösteriyorum:

11copynz6.jpg


22copysg3.jpg


Bütün müzikleri görmek için:

+inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.com

Bütün dosyaları görmek için:

.* site:rapidshare.com


İnternetten canlı gizli kamera, web cam izle!!!

Gizli kameraları internet ile izlemek artık çok kolay.Web de kullanılan web cam goruntulerini de izleyebiliyorsunuz..Bunun için şunu yazıyoruz google'da:

intitle:"my webcamXP server!"inurl:":8080"

Not : Kamera açık olmasa yada bağlı olduğu makina internete bağlı değilse sunucu bulunamaz çoğunda sunucu bulunamıyor der ama bazıları giriyo inanın bana hepsini deneyin elbet çoğu çalışıyordur...


Google'da en kolay mp3 bulmak !!

intitle:index.of mp3 "sanatçı ismi"

4copyra4.jpg


5copygd9.jpg


6copytq7.jpg


İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..Kolay gelsin...

+++rep pls
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.