Güncel instagram hesap kapatma!

Lewdzeyx

Yeni üye
29 Kas 2020
16
0
İzmir
Herkese merhaba ben lewdzeyx . Bugün sizlere %70 oranda instagram hesabı kapatmayı göstericem . İlk önce şahısın profiline girip hikayelerine ve gönderilerine Çıplaklık ve cinsellik(2 tane) daha sonrada zorbalık ve taciz basıyoruz (bunu yaparken Vpn kullanın). Şimdi geldik forum basmaya ilk önce şu sayfaya gidelim.
https://help.instagram.com/contact/383679321740945

Bu foruma girdikten sonra burdan kendine zarar verme veya intihar basıyoruz (engel yiyene kadar yapın bunu) . Sonrasında ise tekrar Vpn değişip aynı foruma geliyoruz ve burdan da engel yiyene kadar çıplaklık ve *****grafi basıyoruz. Şimdi geldik açıklama kısımlarına;

Kişiyi tanıyor musunuz bölümüne:

Hayır tanımıyorum fakat ailevi sıkıntılar yaşadığını biliyorum.

İngilizcesi: No i don't know but i know you have family troubles


Şimdi geldik methoda:

Merhaba değerli instagram ekibi bahsetmiş olduğum şahıs ailevi sorunlar yaşamaktadır ve bu sorunları sosyal medyaya yani instagram platformuna yansıtmaktadır.Bu platformu ailem arkadaşlarım ve tanıdıklarım severek kullanmaktadır.Fakat bu şahıs canlı yayınlarda yorumlarda uygunsuz tavırlar sergilemektedir örneğin canlı yayında kendine zarar verme daha fazlasıda var insanları dm yoluyla taciz edip cinsel yerlerinin fotoğrafını paylaşmaktadır.Bu topluluğun daha kullanışlı bir hale gelmesi adına sizlere bu yazıyı yazıyorum lütfen bu hesabı kaldırın.Teşekkürler instagram ekibi.


İngilizcesi:

Hello, precious Instagram team, the person I have mentioned is experiencing family problems and reflects these problems to social media, namely the Instagram platform. My family uses this platform fondly, my friends and acquaintances. I am writing this article for you to make this community more useful, please remove this account. Thank you instagram team.

Arkadaşlar ben bugün bu methodla 600 takipçili hesap kapattım ama dediğim gibi %70 oranla kapatırsınız. Kapatamazsanız da çok fazla zorlamayın:)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Berceste.

Uzman üye
21 Tem 2020
1,029
960
2 3 Günde Fix Yiyen Metodlar Yerine Kendi Sağlam Metodunuzu Bulup Kimseye Paylaşmayın Daha Etkili Ve Daha Kalıcı Olacaktır,Bu Metod Fix Diye Biliyorum. :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.