Güvenilir YouTube premium APK

17 Ağu 2015
61
2
Piyasadaki tüm uygulamalar patlamış şu anda APK bulamıyorum reklamlarda ayar ediyor. Güvenilebilir bir tane bilen var mı? Ayrıca bu uygulamaları nasıl güncel tutabileceğime dair tavsiyelere de açığım.
 
C

Cha che

Ziyaretçi
Bende video izlerken donma oluyordu. Ayarlar > Uygulamalar > YouTube ReVanced > Depolama > Önbelleği temizle derseniz sorun çözülebilir. Bende donmalar kalktı.
 

BlackDynamite

Katılımcı Üye
7 Kas 2023
821
314
böyle apk dosyalarını indirrken izin verirken dikkat edin içine rat koyabilirler mesela benim cypher rat video omda ratın bi özelliğide injeciton özelliği yani apk nın koduna virüs koyyorsun ama kullanıcı programı kullanıyor ve virüsü anlamıyor bile sadece ağ dinleycisiyle yada arka plan uygulması ile görebiliyor
 

Doganatess

Yeni üye
23 Kas 2019
35
1
Benimde kullandığım bir programı size vereyim. Ben kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Önce Youtube'yi kurun ardından microg programını. Linkler aşağıda.

YouTube
Virüs Total Sonucu

Microg
Virüs Total Sonucu
Hocam senin verdiğin linkde de hata alıyorum
AVUx8ntK9G.jpg
 
M

MehmetAkif.SM

Ziyaretçi
Yotube premium APK sını normal kullanırken hata vermeye başladı sonra silip tekrar kurdum oturum açtım yine aynı oldu hata verdi silip tekrar kurdum ve oturum açmadan normal kullanıyordum oturum açınca kullanamıyordum şimdi oturum kapalı yine hata mesajı veriyor shorts izlenebiliyor ama videoda hata mesajı geliyor yukarıdaki görseldeki hata ile aynı latest version mesajı çözüm bulan varsa yardımcı olursa sevinirim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.