hack forum kurmak.

Kudad

Katılımcı Üye
14 Nis 2021
631
3
138
tht üyeleri ben hack forum kuracam (dil bilgim yok bu konuda) ama ücretsiz yada ücreti düşük olsun istiyorum.
xenforo(lisansız) indirip kullansam ne olur lisansız diye zarar görür müyüm?
yada wix , bedavasitem gibi sitelere preminium mu üye olsam?

ne önerirsiniz başka site yada uygulamalarda olur?
 

XKaraGERGEDANX

Uzman üye
19 Ocak 2021
1,372
1
113
3301/1.1.ano
bahsettiğin şekilde bir hack forumu kurmak çok zor ve wix gibi bir sitenin sana üyelik sistemi gibi benzer şeylerin yazılımlarını sağlayacağını çok düşünmüyorum

her kafasına esen hack forumu kurmaya çalışıyor ama daha senin hack ile alakalı doğru düzgün bir bilgin yokken sen hack forumu kursan kime yardımcı olabileceksin, şuan bu konuda bile bizden yardım istiyorsun bir soru sormadan önce iki kez düşünmelisin ve de bir forum benzeri bir yazılımın sıkıntısız şekilde hizmet vermesi için (evde ki modemle ddos atınca çökmemesi için) sunucu ve cloudflare gibi şeylere para ödenmesi gerekir (yıllık tutar en az 1000tl olur)

anlayacağın senin hack forumu kurman hem mantıklı değil hemde çokta imkanın yok

iyi forumlar..
 

Kudad

Katılımcı Üye
14 Nis 2021
631
3
138
bir arkadaşla ortak kullanıyoz o yüzden onun bilgisi yok benim var kaç kişiye anlatacam benim bilgim var birçok yerde hackledim o saçma konuları yazan arkadaşım anlayacağınız. ama imkanımın olmadığı doğru doğruya doğru yanlışa yanlış arkadaşlar.
 
16 Eyl 2019
242
7
tht üyeleri ben hack forum kuracam (dil bilgim yok bu konuda) ama ücretsiz yada ücreti düşük olsun istiyorum.
xenforo(lisansız) indirip kullansam ne olur lisansız diye zarar görür müyüm?
yada wix , bedavasitem gibi sitelere preminium mu üye olsam?

ne önerirsiniz başka site yada uygulamalarda olur?

bilgin yoksa kurma 2 gün sonra index yersin sayfanı kapatırlar yazılım öğrenmelisiniz önce
 

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
2
243
-Türkistan-
Wix gibi bir free siteden istediğiniz gibi bir forum kurabilirsiniz fakat kuracağınız forumun pekde iyi olacağını söyleyemem. Bu yüzden bir programlama dili öğrenmelisiniz, ben bunun için html öğrenmenizi tavsiye ederim. Ayrıca forumunuzu yaparkende, güvenlik açığı olmamasına dikkat etmelisiniz. Acunetix veya kali linux aracı Nmap ile tarayarak, açık olup, olmadığını bulabilirsiniz.
 

Eagleweb

Kıdemli Üye
8 May 2021
2,120
11
1,151
localhost/e8
Merhaba,
Lisansız Ürünleri Tercih Etmeyin Deri Bunun Yerine Backend Ögrenmenizi Ve Php Başta Olmak Üzere Ögrenmeniz Faydalıdır, Yada myBB gibi web Master Hzimetlerinden Faydalanabilirsiniz Ve işin Aslı Dil Bilginiz (Php, Backend,Html,c)
 

kiss4u

Üye
9 Şub 2019
240
10
Merhaba, ilk olarak war3z script'ler ve temaların kullanılması önerilmez. Kaçak veya çalıntı tarzı şeyler yerine açık kaynak kodlu projeleri kullanabilirsiniz. Bir forum sitesinin en baştan kodlanması bir hayli zaman alacaktır, eğer bir ekipseniz ve uzmanlar varsa o zaman değişebilir. Eğer projeniz çok acil ise ücretsiz projelerden yararlanabilirsiniz. Bunlara örnek olarak phpBB, SMF, MyBB, Flarum, Joomla tarzı hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Bunun yanında bir de hosting ve sitenin güvenliği de ekleniyor. Sitenize birçok saldırı gerçekleşebilir, bunlar için de önlem almanız gerekir. Kaliteli, hızlı, bant genişliği yüksek, SEO uyumlu bir hosting bulmalısınız ve güvenlik duvarı olarak da en çok bilinen CloudFlare'ı tercih edebilirsiniz. Kısaca maliyet ortalama olarak size aylık 50TL civarında olabilir. Bu belki minimum seviye bir ücret olabilir, fiyatları güncel olarak takip etmiyorum. Eğer ciddi bir şey için yapılıyorsa belki maliyet çok ön planda olmayabilir ama ciddi bir iş değilse ücretsiz forum yazılımı kullansanız bile maliyeti can sıkıcı olabilir. Sıfırdan forum kodlamak istiyoruz derseniz de piyasada en çok bilinen forum yazılımları vBulletin ve XenForo gibi yazılımlar. Bunlar da PHP ve MySQL kullanıyor. Sıfırdan kodlamak için bilmeniz gereken diller: Html, Css, Javascript, Php, MySql.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.