hacker ne kadar kazanabilir?

TheDarkFire

Kıdemli Üye
18 Mar 2015
2,993
0
Okulu bırakıp bununla uğraşıcam diyosan bence forumdan çık git ötede yaşa.

Bu işten öyle para kazanamazsın. Şirket sitelerinde açık bulursun onlara bildirirsin e-posta yoluyla açık var sitenizde diye onlar da teşekkür amacıyla bir ödül verebilirler oda belki yani.
 

TheWhoIAm

Uzman üye
27 Şub 2016
1,248
0
Siber Dünya
Okulu bırakıp bununla uğraşıcam diyosan bence forumdan çık git ötede yaşa.

Bu işten öyle para kazanamazsın. Şirket sitelerinde açık bulursun onlara bildirirsin e-posta yoluyla açık var sitenizde diye onlar da teşekkür amacıyla bir ödül verebilirler oda belki yani.

Veya şirketlere bildireceğine şirketin kazandıgı parayı kendi banka hesabına yönlendirebilirsin
 

vigivan

Katılımcı Üye
29 Ocak 2010
977
1
Hacker olmak sadece ddos brute vb. programlardan oluşmuyor dilleri bilmen kendini günden güne geliştirmen gerekiyor. Eğer ki ben yaparım bi kumar oynarım tüm zamanımı buna adarım diyorsan başla öğrenmeye kazanılmıyor diyenlere bakma büyük firmalarda adam akıllı açıklar bulduğun zaman zaten yanlarında çalışman için teklif sunuyorlar.
 

TheOrca

Katılımcı Üye
27 Ocak 2016
427
0
...
Dostum Bu İşte ParaYok Ugraşma Derim Güzel Bir Meslek Bul Çalış Öyle Bu Hackerlik İş Deil Hadi kolay Gelsin

Beyaz şapkalı olursa neden para olmasın. bkz:

Bilgisayar programcısı 22 yaşındaki İlyas Orak, 4 kez sosyal paylaşım sitesi Facebook’un güvenlik açıklarını bulduğunu ve siteden 9 bin 450 dolar ödül kazandı.

(Milliyet Haber)
 

Suravi

Yeni üye
4 Nis 2016
31
0
Trabzon
kardeş yaptığın sitenin güzelliğine göre koruma sistemine göre fiyat değişiyo arkadaş düşük düzeyde bi site yazıp 1000TL Kazanmıştı site baya düşüktü ama ortalama fiyat güzel korumalı bi sitenin en az 2500 3000 tl dir kardeşim.
 

HeavyDaniel

Katılımcı Üye
20 Nis 2015
414
0
SlagTown
şikette çalış helal ama okulunu bitirmen lazım :D helal olmayan yolla diyorsan başkaları için çalışır ddos atar birşeylrini çalar başına bela alırsın ne istersen yaparsın :D
 

Ghostunex

Uzman üye
31 Eki 2015
1,158
0
Hacker para kazanmaz, hackerın türkçe karşılığı korsan gibi bir şey o bir iş değil. :) Siber güvenlik uzmanı para kazanır :) İyi şirketlerde 3.000 - ∞ arası yaptığın işe göre maaş alırsın. Server güvenlikti oydu buydu bir sürü dalı var siber güvenliğin de.
 

xumurx

Üye
14 Eki 2013
60
0
Bunlar okadar kolay işler değil kardeşim gerçekten bu kadar kolay olsaydı 5 sene mühendislik okuyan adam açıkta kalmazdı en iyisi link kısaltma yada youtuber lık gibi reklam yoluyla kazanabileceğin şeylere bak derim dahası olmaz olursada adam akıllı bi yazılımcı olur kendi programını yazar satarsın çeşitli bot programları oyun hileleri vs vs
 

matrixlord

Kıdemli Üye
8 Ocak 2013
2,433
0
hackerlik ile para kazanmazsın. onun yerine yazılım öğren şirketler yazılımcı arıyor. iyi bir yazılımcı olduğunu fark ederlerse havada kaparlar seni. hack yerine yazılım öğren ha ama ne olur bir adam der bu siteyi,bilgisayarı hackle sana para vericem çok az kazanırsın ama sen helal para istiyorsun olmaz yani
 

Hyd

Uzman üye
13 Ara 2015
1,011
0
Ankara
kardeşim hackerlık değilde yazılımcı olabilirsin 3.500 tl ile 6000 tl arasında aylık alabilrisn sistem yöneticisi olabilirsin oda aynı şekil
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.