Hacker veya Programcı olmak için Matematik Şart Mı?

geforce940mx

Yeni üye
26 Eki 2019
2
0
Ben 1.sinif bilgisayar programcılığı bölümünü okuyorum ve matematiğim zayıf sizce gelişmiş bir matematik şart mı ?Anlatarak cevaplayabilir misiniz şimdiden teşekkürler
 

'Thunder

Katılımcı Üye
21 Ağu 2016
768
156
Sky
Eğer biraz detaylı düşünürsek bu konu hakkında ; Bilgisayarın ana dili Matematiksel bir dildir.
Matematik hayatımızın her alanında olduğu gibi ; Hacker veya Bilgisayar Programcılığı sektörlerindede gerekli bir etmendir.
Ancak sadece matematik değil , aynı zamanda yabancı dilinizinde iyi olması gerekmekte; çünkü bildiğiniz üzere yazılan tüm dillerin büyük bir çoğunluğu İngilizce kökenlidir.
 

S9NTX

Özel Üye
19 Ağu 2017
6,386
1,407
Merhaba eğer orta seviyeli bir yazılımcı olmak istiyorsan gerek yok ancak aklında sayılı yazılımcılardan olmak yükselmek var ise matematik bilmen gerekiyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.