Hacking nasıl öğrenebilirim?

  • Konbuyu başlatan YouLoufix
  • Başlangıç tarihi
Y

YouLoufix

Ziyaretçi
Ben hack yapmaya başlamak istiyorum ama hiç bir bilgim yok ilk durağım hacker kayıt siteleri oldu videolu anlatımlar var ama bir şey anlamıyorum sonra dedimki niye Turkish hacker teame gityorum ve geldim hack yapmayı bilen biri öğretebilirmi
 

Gauloran

Moderasyon Ekibi Lideri
7 Tem 2013
8,191
647
merhaba.

yukaridaki konulari incelediniz mi
 
Y

YouLoufix

Ziyaretçi
merhaba.

yukaridaki konulari incelediniz mi
Hayır hemen inceliyorum

Bir de şey sormak istiyorum nası kayıt olurum
merhaba.

yukaridaki konulari incelediniz mi
Bir de nasıl kayıt olurum onuda sorayım
 

Rewan

'Türk ün yaveri
26 Kas 2020
1,911
1,434
Konum
Temel Bilgisayar ve Ağ Bilgisi Edinin: Hacking'e başlamadan önce temel bilgisayar ve ağ bilgisi edinmek önemlidir. Bilgisayar işletim sistemleri, ağ yapıları, temel programlama dilleri gibi konularda bilgi sahibi olmak size avantaj sağlayacaktır.

Etik Hacking Eğitimi Alın: Etik hacking eğitimleri, bilgi güvenliği konusunda uzmanlaşmanıza ve yasal sınırlar içinde hacking becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Sertifikalı eğitim programlarına katılarak hacking konusunda profesyonel bir eğitim alabilirsiniz.

Güvenlik Araçlarını ve Tekniklerini Öğrenin: Hacking için kullanılan güvenlik araçlarını ve tekniklerini öğrenerek bilgi güvenliği alanında uzmanlaşabilirsiniz. Penetrasyon testi araçları, güvenlik zafiyetleri tespit araçları gibi yazılımları kullanarak sistemlerinizi test edebilirsiniz.

Pratik Yapın ve Deneyim Kazanın: Hacking becerilerinizi geliştirmek için pratik yapmak önemlidir. Kendi sistemlerinizi veya izin aldığınız sistemleri hacklemeyi deneyerek gerçek dünya deneyimi kazanabilirsiniz.

Yasal ve Etik Sınırları Asla Aşmayın: Hacking becerilerinizi geliştirirken yasal ve etik sınırları asla aşmamaya özen gösterin. Yasal olmayan aktivitelerde bulunmak suç teşkil eder ve ciddi sonuçları olabilir.

Topluluklar ve Forumlarla İletişim Kurun: Hacking konusunda uzmanlarla iletişim kurarak bilgi alışverişi yapabilir ve yeni teknikleri öğrenebilirsiniz. Bilgi güvenliği toplulukları ve forumlarına katılarak networking yapabilirsiniz. Tabiki orası da THT oluyor :)

Ayrıca kendi açtığım iki konuya da göz gezdirebilirsin ;



+ olarak bu kategoriyi inceleyebilirsin ;


tabiki internet alanı uçsuz bucaksız her gün yeni bir terimin her gün yeni bir güvenlik açığının çıktığı bir dünyadır kendini geliştirmek istiyorsan öğrenmeye açık olup araştırman gerekecek aklına takılan yerlerde THT YARDIM MERKEZİNİ kullanıp her alandan uzman arkadaşlardan yardım alabilirsin

İyi Forumlar Dilerim ..
 
Y

YouLoufix

Ziyaretçi
merhaba.

yukaridaki konulari incelediniz mi
Videolu anlatım olan bir site vs. varmı
 

Roichue

Asistan Moderatör
31 Mar 2022
1,297
829
Millî İstihbarat Teşkilatı
Videolu anlatım olan bir site vs. varmı
Merhabalar,

Udemy vb. sitelere göz atabilirsiniz bir çok eğitim mevcuttur. Fakat gerçekten siber güvenliği kavramak istiyorsanız öncelikle PHP, Node.js gibi sunucu taraflı yazılım dillerini öğrenin. Sonuçta insan yapmayı bilmediği bir şeyi ne kadar öğrenirse öğrensin hiç bir zaman profesyonel şekilde sömüremez.

Bu yüzden önceliğiniz üstte belirttiğim herhangi bir yazılım dilini öğrenmek ve ondan sonra siber güvenliğe atılmak olmalıdır. Php'den başlayabilirsiniz.

Javascript İçin: Enes Bayram
Python İçin: Python'a Giriş

Youtube kanallarına bakabilirsiniz. PHP hakkında bildiğim bir kanal maalesef yoktur.
 

Lihtg

Moderatör
15 Mar 2022
1,891
802
lihtgTHT.php
Bir de nasıl kayıt olurum onuda sorayım
Merhabalar, üyelik alımlarımız geçici olarak kapalı. Ancak VIP üyelik alarak forumumuza kayıt olabilirsiniz. VIP hakkında detaylı bilgi için @adigetht telegram adresiyle iletişime geçebilirsiniz. Esenlikler dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.