Hacklediğim Kablosuz Ağda Tespit Edilebilir Miyim?

Vito_Scaletta

Yeni üye
19 Eki 2023
6
0
Komşunu Wifi şifresini kırdım.Sadece pc den bağlanacağım.Cihaz adı pc ip kimin üstüne belli deil beni bulabilirlermi. İp mac gizlememe gerek varmı ?
 

Vito_Scaletta

Yeni üye
19 Eki 2023
6
0
hocam ileri düzey bilgili birisi olduğu zaman wifi adresine bağlı olan cihazların ıp / mac adresleri üzerinden giriş yapılan adresleri öncelik alaraktan kim olduğu bulunabiliyor sadece wifi ağına bağlı olmanız yeterli
Tamam o kadarını biliyorum pc yi bulabilir ama pcnin benim okduğunu anlayabilirmi

Bu işlerden biraz anlayan birisi bulabilir
Tamam o kadarını biliyorum pc yi bulabilir ama pcnin benim okduğunu anlayabilirmi ?
 

SL4UGHT3R

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
422
25
Türkiye
edilirsin, etmeleri için zorlamalarına gerek yok modem arayüzüne girip kolaylıkla girdiğini görebilirler, MAC adresinden tut cihaz adına kadar görürler, eğer sizi şikayet ederlerse gerçek kimliğinizide öğrenebilirler, kendinizi modem arayüzünden gizlemeyi hayal etmeyin hatta VPN sorarsanız kahkaha atarım
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,384
2,577
Öncelikle bu yaptığın işlem kul hakkıdır izni olmadan Wi-Fi kullanmak. Ahirette cezası büyüktür. Bu işin dini kısmıydı :) Şimdi gelelim diğer kısmına.

Bu konuda genel bir fikir vermek gerekirse, IP ve MAC adresi gizleme gibi önlemler alman, iz bırakmadan ağa erişebileceğin anlamına gelmez. İnternet protokolü adresi dediğimiz (IP) ve Cihaz Kimlik bilgileri (MAC) ağdaki diğer cihazlar ve ağ yöneticileri için görünür olacaktır. Ne kadar gizlenirsen gizlen bulunma ihtimalin vardır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.